Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Δραστικό Καθαριστικό Ξύλου Ξασπριστικό Borma Wachs Sbiancante 2K Whitening Cleaner 1.5LT

0062 + 0063
21.10 
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τιμή σε πόντους: 2251 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Καθαριστικό ξύλου ξασπριστικό υλικό δυο συστατικών ιδανικό για βαθύ καθαρισμό ξύλινων επιφανειών με αποτέλεσμα ''ξασπρίσματος.'' Απομακρύνει αποτελεσματικά τη μούχλα, τη βρωμιά και τα υπολείμματα παλιών επιστρώσεων συντηρητικών. Το προϊόν δεν επηρεάζει τις ίνες του ξύλου αλλά είναι διαβρωτικό για το δέρμα και για τον λόγο αυτό είναι κατάλληλο μόνο για επαγγελματική χρήση.  

Συστάσεις για την εφαρμογή: 

Χρησιμοποιήστε πινέλα, σφουγγάρια, δοχεία κατασκευασμένα από συνθετικό υλικό. Το υλικό μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητα φαινόμενα οξείδωσης σε μέταλλα και να κάνει ζημιά στις φυσικές τρίχες των πινέλων. Προσθέστε καταλύτη μόνο στην ποσότητα υλικού που σας είναι απαραίτητη για άμεση χρήση. Μη κρατάτε το μείγμα με τον καταλύτη, απορρίψτε οποιοδήποτε υπόλειμμα αμέσως μετά τη χρήση.

Συσκευασία:

  • 1 Lt + 0,5 Lt 
  • 5 Lt + 2.5 Lt 


VOC FREE : Όλα τα προϊόντα της Borma Wachs συμμορφώνονται με το Ευρωπαϊκό πρότυπο για τις εκπομπές αερίων διαλύτου στην ατμόσφαιρα και σέβονται πλήρως την υγεία του ανθρώπου και το περιβάλλον. Με τη νέα σειρά PREMIUM ECO-VOC FREE είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μία νέα γκάμα υλικών χωρίς συμβιβασμούς με 100% φυσικά, βιοδιασπώμενα προϊόντα, με περιεκτικότητα σε ΠΟΕ κοντά στο μηδέν

Brands
Borma Wachs
Find similar

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε