ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

Ψαλίδι αμπελουργικό επαγγελματικό μπαταρίας λιθίου BAX 14.4V B-C8pro

290.00 
Σύντομη Περιγραφή:
Νέο ψαλίδι αμπελουργικό επαγγελματικό ηλεκτρονικό ΒΑΧ B-C8pro με μπαταρίες ιόντων λιθίου ιδανικό για το κλάδεμα αμπελιών. Με εργονομικό σχεδιασμό και χαμηλό βάρος σας εγγυάται ξεκούραστη και αποτελεσματική εργασία. Η λαβή του αποτελείται από carbon fiber (ανθρακόνημα). Με φωτεινή ένδειξη LED που...
Τιμή σε πόντους: 48329 πόντοι
B-C8pro ΨΑΛΙΔΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 14.4V
Σε Απόθεμα
+

Νέο ψαλίδι αμπελουργικό επαγγελματικό ηλεκτρονικό ΒΑΧ B-C8pro με μπαταρίες ιόντων λιθίου ιδανικό για το κλάδεμα αμπελιών. Με εργονομικό σχεδιασμό και χαμηλό βάρος σας εγγυάται ξεκούραστη και αποτελεσματική εργασία. Η λαβή του αποτελείται από carbon fiber (ανθρακόνημα). Με φωτεινή ένδειξη LED που σας βοηθάει να ξέρετε τον εναπομείνοντα χρόνο της εργασίας σας. Χωρίς διακοπές λειτουργίας με εξασφαλισμένη σταθερότητα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η μπαταρία λιθίου κατασκευής από την SAMSUNG σας εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής μέχρι και 600 επαναφορτίσεις χωρίς να υπάρχει αλοίωση στη ενεργειακή απόδοση και στην χωρητικότητα της.

Πληροφορίες για την μπαταρία

Μετά τις 4-5 φορτίσεις η μπαταρία θα έχει την μέγιστη απόδοση της. Όταν τελειώσουμε την εργασία μας κρίνεται απαραίτητη η φόρτιση της μπαταρίας.      Η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη όταν το πράσινο λαμπάκι LED είναι αναμένο. Σε μακροχρόνια ακινησία κρίνεται απαραίτητη η φόρτιση της μπαταρίας κάθε 3 μήνες.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μπαταρία  14,4V Li-ion 2,5Ah SAMSUNG
Ικανότητα κοπής  0-25 mm
Ισχύς μοτέρ  150W  Brushless motor
Χρόνος φόρτισης μπαταρίας  2 ώρες
Αυτονομία μπαταρίας  4 ώρες
Βάρος ψαλιδίου χωρίς μπαταρία  700 gr
Βάρος μπαταρίας  250 gr
Εγγύηση  2  χρόνια
 

Εξοπλισμός

Δύο (2) Μπαταρίες 14,4V Li-ion 2,5Ah  SAMSUNG
1 Φορτιστής
Brushless motor
1 σετ εργαλείων συντήρησης 
Διακόπτης  ΟΝ - ΟFF
Πλαστική βαλίτσα μεταφοράς
Οδηγίες συντήρησης στα Ελληνικά


Ιδανικό για: κλάδεμα, συγκομιδή σταφυλιών, φυτοκομικές εργασίες, εργασίες συντήρησης σε πάρκα και κήπους.Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Συνδύασε το με...

Σχετικά προϊόντα