Σπρέι που ψύχει και λασκάρει σκουριασμένα μέρη WIKO 400ml


4.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Αντιμπλοκαριστικό σπρέι που ψύχει και λασκάρει σκουριασμενα μερη ειδικό για απεμπλοκή εξαρτημάτων σε πλοία, βιομηχανικά πλυντήρια, χωματουργικά μηχανήματα, οχήματα που εκτίθενται σε θαλασσινό νερό ή αλάτι κλπ.

Τιμή σε πόντους: 667 πόντοι
AROS.D400 ROST SCHOCK WIKO
Σε Απόθεμα
+

Αντισκωριακό σπρέι νέας τεχνολογίας WIKO RUST SHOCK που απελευθερώνει σκουριασμένες/μπλοκαρισμένες βίδες και μεταλλικές συνδέσεις σε οχήματα και βιομηχανικό εξοπλισμό με γρήγορο „πάγωμα”.Δρα άμεσα και απελευθερώνει τα σκουριασμένα και μπλοκαρισμένα εξαρτήματα. Διεισδύει γρήγορα λόγω υψηλής τριχοειδούς δράσης. Το άμεσο αποτέλεσμα οφείλεται σε δύο τρόπους δράσης : Αρχικά, η ειδική σύνθεση των δραστικών ουσιών προκαλεί “ισχυρό κρύο σόκ” στο σκουριασμένο μέρος. Το προϊόν παγώνει το σημείο που ψεκάζεται εώς τους -43C και δημιουργεί μέσω της διαφοράς σχετικής θερμοκρασίας -από το άμεσο πάγωμα-τριχοειδείς ρωγμές που επιτρέπουν στα διεισδυτικά στοιχείά του να προσεγγίσουν το μπλοκάρισμα.


Χαρακτηριστικά:

  • Άμεση διάλυση των μπλοκαρισμένων βιδών
  • Σύνθεση χωρίς σιλικόνη και λίπη
  • Τα μέρη που ψεκάζονται παραμένουν λιπασμένα και προστατευμένα
  • Τα απελευθερωμένα εξαρτήματα παραμένουν λιπασμένα και προστατευμένα από την διάβρωση.


Περιέχει ισοπροπυλική αλκοόλη. Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση: μπορεί να σπάσει αν θερμανθεί. Προκαλεί σοβαρό ερεθισμό των ματιών. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μακριά από θερμότητα, καυτές επιφάνειες, σπίθες, φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης.  Aπαγορεύεται το κάπνισμα. Μην ψεκάζετε σε φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Αποφύγετε την εισπνοή σπρέι. Να φοράτε προστατευτικά γάντια / προστατευτικά ενδύματα / γυαλιά προστασίας ματιών , μάσκα προσώπου. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΠΝΟΗΣ: Μεταφέρετε το άτομο στον καθαρό αέρα και διευκολύνατε την αναπνοή. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αφαιρέσατε τους φακούς επαφής, αν υπάρχουν και είναι εύκολο να το κάνουμε. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε το κέντρο δηλητηριάσεων / γιατρό, εάν αισθανθείτε αδιαθεσία. Προστατέψτε από το φως του ήλιου. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες άνω των 50 ° C / 122 ° FΔεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Συνδύασε το με...