-33%

Σπρέι διακοσμητικό FORJA αντισκωριακό με έντονα ρινίσματα μετάλλου 400ml.

5.00 
Αρχική Τιμή: 7.49 
Σύντομη Περιγραφή:

Σπρέι βαφής FORJA δύο σε ένα: χρώμα μεταλλικού ματ φινιρίσματος και αστάρι. Ένα προϊόν τεχνοτροπίας DIY, για σύγχρονο βιομηχανικό στυλ.

Χραρακτηριστικά: Ανθεκτικό στην τριβή. Εξαιρετική αντοχή σε εξωτερικούς χώρους. Ισχυρό αντισκουριακό. Για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες, σε μέταλλο, ξύλο και σε όλα τα είδη των διακοσμητικών αντικειμένων ή επιφανειών, με μέγιστη πρόσφυση ακόμα και σε γυαλί.


Τιμή σε πόντους: 834 πόντοι
FORJA SPRAY PAINT
Σε Απόθεμα
+

Το σπρέι βαφής FORJA είναι αντισκωριακό και χρώμα μαζί (2 σε 1), με Ultra ματ εποξική ρητίνη για να διακοσμήσετε και να προστατεύσετε τις μεταλλικές επιφάνειες. Παχύ και ανθεκτικό φινίρισμα εφαρμόζεται απευθείας στις σκουριασμένες επιφάνειες, προσφέροντας εξαιρετική αντιδιαβρωτική προστασία και διακόσμηση που δίνει στο αντικείμενο όψη παλιού σιδήρου. Εξαιρετική αντοχή σε εξωτερικούς χώρους. Διακοσμεί και προστατεύει: κάγκελα, ταχυδρομικά κουτιά, εξωτερικά φώτα, πόρτες εξωτερικές, περίπτερα κήπου, κ.λ.π.

Επιπλέον, το αντισκωριακό σπρέι FORJA εφαρμόζεται σε όλα τα είδη των διακοσμητικών αντικειμένων ή επιφανειών, με μέγιστη πρόσφυση ακόμα και σε γυαλί, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προϊόν τεχνοτροπίας DIY, για σύγχρονο βιομηχανικό στυλ, σε κατάλληλα ασταρωμένες επιφάνειες, δίνοντας όψη μετάλλου.

Τεχνικά χαρακτηριστικά FORJA :

Απόδοση σπρέι 520 / 400ml = 1,5 m2

Χρόνος στεγνώματος επιφάνειας μέσα σε 15 λεπτά, συνολικό στέγνωμα μετά από 24 ώρες.

Συμβουλές:

Σε πλαστικά μέρη ή γαλβανισμένο χάλυβα εφαρμόστε ένα ειδικό αστάρι για να εξασφαλίσετε τέλεια πρόσφυση.

Σε βαμμένες επιφάνειες, εάν εφαρμοστεί σωστά προχωρήστε πρώτα με ένα ελαφρύ τρίψιμο για να διευκολυνθεί η προσκόλληση,

Για τον καθαρισμό της επιφάνειας από υπολείμματα χρωμάτων, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Paint Greenox διαβρωτικό σπρέι.


Brands:
Novasol Spray

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική