Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Σπρέι σιλικόνης Wiko πολλαπλών χρήσεων 400ml

WIKO ASIS D400
5.00 
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τιμή σε πόντους: 534 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Σιλικόνη σπρέι  Wiko η λιπαρότητα σιλικόνης μονώνει, προστατεύει και διατηρεί τα τμήματα των πλαστικών, καουτσούκ και μετάλλων με ένα καλό αποτέλεσμα ολίσθησης.


Σπρέι σιλικόνης Wiko silicone spray για λίπανση και προστασία πλαστικών. Η σιλικόνη της Wiko είναι ένα σπρέι υψηλής ποιότητας άχρωμο, άοσμο με χαμηλή τοξικότητα, τέλειο λιπαντικό για μηχανήματα βιομηχανίας και τη συντήρησή τους. Απωθεί την υγρασία και είναι ανθεκτική σε μύκητες και βακτήρια. Λιπαίνει αδιαβροχοποιεί προστατεύει μεταλλικά και πλαστικά μέρη. Απωθεί το νερό και αφήνει ένα προστατευτικό φiλμ.


Χαρακτηριστικά:

Εξαιρετική μηχανική και θερμική σταθερότητα

Αξιόπιστη προστασία από την οξείδωση και τη διάβρωση

Υδροφοβικό (Απωθεί το νερό) και αντιστατικό

Θερμοκρασιακό Εύρος : -40 ° C έως +150 ° C


Περιέχει: Υδρογονάνθρακες, C6-C7, η-αλκάνια, ισοαλκάνια, κυκλικά, <5% κ-εξάνιο -ισοβουτάνιο-Προπάνιο. Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση: μπορεί να σπάσει αν θερμανθεί. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μακριά από θερμότητα, καυτές επιφάνειες, σπίθες, φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης. Απαγορεύεται το κάπνισμα. Μην ψεκάζετε σε φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Αποφεύγετε να αναπνέετε αχνες / εκνεφώματα. Προστατέψτε από το φως του ήλιου. Μην εκθέτετε σε θερμοκρασίες πάνω από 50 ° C / 122 ° F. Απορρίψτε τα περιεχόμενα / δοχείο σε κάδο επικινδύνων ή ειδικών αποβλήτων.Δελτίο δεδομένων ασφαλείας MOTIP SILICONE (090107_MOTIP500_ML__GR_.pdf, 250 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
  • Αγόρασαν επίσης...
 
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε