Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Σπρέι αδιαβροχοποίησης μακράς διάρκειας Wiko 400ml

AIMS.D400
6.19 
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τιμή σε πόντους: 661 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Σπρέι αδιαβροχοποίησης υφασμάτων και δέρματος, προσφέρει μακροχρόνια προστασία από λεκέδες, ρύπους και έλαια και λίπη. Αυξάνει την διάρκεια ζωής των υφασμάτων επιτρέποντάς τους να αναπνέουν.

Στεγανωτικό σπρέι αδιαβροχοποίησης Wiko προστατεύει υφάσματα και δέρμα από λεκέδες, ρύπους και έλαια και λίπη. Χάρη στην προηγμένη, υδροαποθητική, σύνθεσή του αδιαβροχοποιεί τα υφάσματα διατηρώντας τα μαλακά, αποτρέποντας την εμφάνιση μούχλας.

Το σπρέι αδιαβροχοποίησης Wiko είναι η τέλεια επιλογή για την στεγανοποίηση παπουτσιών, αυξάνει την διάρκεια ζωής των υφασμάτων και των δερμάτινων επιφανειών επιτρέποντάς τους να αναπνέουν. 


Εφαρμογή:
• Καμβά, Τέντες και ομπρέλες
• Υφαντουργία, υφάσματα, δερμάτινα και παπούτσια
Δεν είναι κατάλληλο για σουέτΠεριέχει ισοπροπυλική αλκοόλη. Προσοχή! Παρακαλώ σημειώστε αυστηρά : Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στην υγεία από την εισπνοή! χρησιμοποιείτε μόνο σε εξωτερικούς χώρους ή με καλό εξαερισμό! Ψεκάζετε για λίγα δευτερόλεπτα! Μεγάλη επιφάνεια δέρματος και υφαντουργικά είδη πρέπει να ψεκάζονται μόνο σε εξωτερικούς χώρους και καλά αεριζόμενους! Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά! Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση: μπορεί να σπάσει αν θερμανθεί. Προκαλεί σοβαρό ερεθισμό των ματιών. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μακριά από θερμότητα, καυτές επιφάνειες, σπίθες, εύφλεκτες και άλλες πηγές ανάφλεξης. Απαγορεύεται το κάπνισμα. Μην ψεκάζετε σε φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Μην αναπνέετε εκνεφώματα. Χρησιμοποιείτε μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο. Να φοράτε προστατευτικά γάντια / προστατευτικά ενδύματα /γυαλιά ματιών. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αφαιρέστε τους φακούς επαφής, αν υπάρχουν και είναι εύκολο να το κάνουμε. Συνεχίστε να ξεπλένετε. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ έκθεσης ή αδιαθεσίας: Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό / παθολόγο. Προστατέψτε από το φως του ήλιου. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες άνω των 50 ° C / 122 ° F. Απορρίψτε τα περιεχόμενα / δοχείο σε κάδο συλλογής ειδικών αποβλήτων.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
  • Αγόρασαν επίσης...
 
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε