Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Ισχυρό αντισκωριακό λιπαντικό αντιδιαβρωτικό ξεμπλοκαριστικό σπρέι Permatex Fast Break Loos All 400ml

35611
In stock
Τιμή σε πόντους: 555 πόντοι


Permatex 35611 αντιμπλοκαριστικό σπρέι που ψύχει και λασκάρει σκουριασμενα μερη ειδικό για απεμπλοκή εξαρτημάτων σε πλοία, βιομηχανικά πλυντήρια, χωματουργικά μηχανήματα, οχήματα που εκτίθενται σε θαλασσινό νερό ή αλάτι κλπ.

5.20 
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Αντισκωριακό, λιπαντικό, αντιδιαβρωτικό, ξεμπλοκαριστικό σπρέι ισχυρής δράσης PERMATEX Loos All διαυγές υγρό σε σπρέι , σχεδιασμένο να βοηθά την αποσυναρμολόγηση σκουριασμένων και οξειδωμένων εξαρτημάτων με ισχυρή διεισδυτική δράση. Υψηλός βαθμός διείσδυσης στη σκουριά λιπαίνει και αποσυμπλέκει τις κολλημένες επιφάνειες.Προστατεύει απο τη διάβρωση και βοηθά στην προστασία των υλικών συναρμολόγησης απο πρόωρη φθορά.Κατάλληλο για σκουριασμένα υλικά συνρμολόγησης (βίδες,παξιμάδια,μπουλόνια κ.λ.π.)Λιπαίνει αποτελεσματικά επιφάνειες σε στενή επαφη. Επίσης κατάλληλο για ελαφρά λίπανση σε κλειδαριές,κλείστρα και συστήματα ασφάλισης. Γενικά αποτελεσματικό σε συναρμολόγηση -αποσυναρμολόγηση. Χαλαρώνει γρήγορα διεισδυτικά τη σκουριά, την πίσσα, το λίπος, τη βρωμιά κ.λπ. από τα μεταλλικά μέρη. Διασφαλίζει ότι τα παγωμένα ή σκουριασμένα λεπτά, παξιμάδια και εξαρτήματα σε όλους τους τύπους συγκροτημάτων απελευθερώνονται γρήγορα.

Χαρακτηριστικά:

  • Άμεση διάλυση των μπλοκαρισμένων βιδών
  • Σύνθεση χωρίς σιλικόνη και λίπη
  • Τα μέρη που ψεκάζονται παραμένουν λιπασμένα και προστατευμένα
  • Τα απελευθερωμένα εξαρτήματα παραμένουν λιπασμένα και προστατευμένα από την διάβρωση.

Οδηγίες χρήσης

Πρίν ξεκινήσουμε , ανακινούμε καλά την φιάλη σε καλά αερισμένο χώρο. Ψεκάζουμε απο απόσταση 8-10 εκατοστά. Εφαρμόζουμε την ειδική λεπτή προέκταση σε δυσπρόσιτα σημεία. Λύνουμε με προσοχή χωρίς βιασύνη. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία αν χρειαστεί . 


Δηλώσεις επικινδυνότητας

Περιέχει ισοπροπυλική αλκοόλη. Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση: μπορεί να σπάσει αν θερμανθεί. Προκαλεί σοβαρό ερεθισμό των ματιών. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μακριά από θερμότητα, καυτές επιφάνειες, σπίθες, φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης.  Aπαγορεύεται το κάπνισμα. Μην ψεκάζετε σε φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Αποφύγετε την εισπνοή σπρέι. Να φοράτε προστατευτικά γάντια / προστατευτικά ενδύματα / γυαλιά προστασίας ματιών , μάσκα προσώπου.

Brands:
Permatex

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε