Συγκολλητικό Power Epoxy 5 Minutes δύο συστατικών 28g Pattex

7.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Κόλλα δύο συστατικών Εξαιρετικά ανθεκτική, Όταν στεγνώνει γίνεται αόρατη, Δεν κιτρινίζει, Ανθεκτική στο πλυντήριο πιάτων. Προσφέρει πολύ ισχυρό κράτημα για όλα σχεδόν ταυλικά

Τιμή σε πόντους: 1167 πόντοι
Pattex Power Epoxy Συγκολλητικό
Σε Απόθεμα
+

Η κόλλα Pattex Power Epoxy Universal 5 Minutes διατίθεται σε σύριγγα και προσφέρει ισχυρό κράτημα για όλα σχεδόν τα υλικά και τις επισκευές. Στεγνώνει πολύ γρήγορα, γίνεται διάφανη, δεν απλώνει και δεν συρρικνώνεται. Είναι ανθεκτική στο νερό, το λάδι και τους κοινούς διαλύτες. Η κόλλα δύο συστατικών Pattex Power Epoxy Instant Mix είναι κατάλληλη για εξωτερική και εσωτερική χρήση, ενώ μετά την εφαρμογή μπορείτε να βάψετε, να τρίψετε, να γυαλίσετε, ακόμη και να τρυπήσετε τις επιφάνειες.

Ιδανικό συγκολλητικό για:

 • Ξύλο
 • Πέτρα
 • Κεραμικά
 • Μέταλλα
 • Πλαστικό

Χαρακτηριστικά:

 • Εξαιρετικά ανθεκτική
 • Όταν στεγνώνει γίνεται αόρατη
 • Δεν κιτρινίζει
 • Ανθεκτική στο πλυντήριο πιάτων

1. Βεβαιωθείτε ότι οι επιφάνειες είναι καθαρές και στεγνές, χωρίς γράσα και σκόνη. Τρίψτε, αν είναι δυνατόν, τις επιφάνειες για δυνατότερο κράτημα.

2. Αναμίξτε τα συστατικά με αναλογία 1:1. Πιέστε το έμβολο και αναμίξτε ομοιόμορφα τα δύο μέρη με σπάτουλα.

3. Απλώστε το μίγμα δύο συστατικών σε μία από τις επιφάνειες και κολλήστε την επαλειμμένη επιφάνεια στην άλλη.

4. Σε θερμοκρασία δωματίου, έχετε στη διάθεσή σας 3 λεπτά από τη στιγμή θα αναμίξετε τα συστατικά για να ενώσετε τις επιφάνειες.

5. Μετά από 5 λεπτά το κράτημα είναι αρκετά ισχυρό, ώστε να συνεχίσετε την κανονική χρήση του αντικειμένου σας. Μετά από 2 ώρες μπορείτε να ασκήσετε δύναμη στο αντικείμενο, ενώ η κόλλα προσφέρει μέγιστα αποτελέσματα μετά από 24 ώρες.


Στοιχεία επισήμανσης (CLP):
Προειδοποιητική λέξη: Προσοχή
Δήλωση επικινδυνότητας: H315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H317 Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. H319 Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. H411 Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.
Δήλωση προφύλαξης: P102 Μακριά από παιδιά. P101 Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα.
P280 Να φοράτε προστατευτικά γάντια/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια. P501 Απορρίψτε τα περιεχόμενα / δοχείο σύμφωνα με τους εθνικούς κανονισμούς.
Άλλοι κίνδυνοι
Άτομα που αντιδρούν αλλεργικά στα εποξείδια πρέπει να αποφεύγουν την επαφή με το προϊόν.
Δεν εκπληρώνει τα κριτήρια των έμμονων βιοσυσσωρεύσιμων τοξικών ουσιών (PBT) ή των πολύ έμμονων πολύ βιοσυσσωρεύσιμων (vPvB) ουσιών.


Brands:
Pattex

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας (MSDS_1478140_Pattex_2K_Sald.Inst.Mix_11mlx6_GR.pdf, 466 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


Χρήσιμα

 1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
 2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
 3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
 4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
 5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.