Αντιμουχλικό χρώμα Indeko-W και Fungizid Αντιμουχλικό διάλυμα Caparol 2,5Lt + 750ml

39.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Σετ αντιμουχλικό χρώμα και αντιμουχλικό διάλυμα ρητίνης:

Ιδανικό για εσωτερικές επιφάνειες και επιφάνειες σε βιομηχανικές επιχειρήσεις όπου υπάρχει υγρασία, όπως ζυθοποιίες, γαλακτοκομεία, σφαγεία, κλινικές , ιατρεία κλπ.

Τιμή σε πόντους: 6500 πόντοι
Indeko-W + Fungizid Caparol
Σε Απόθεμα
+

Πλαστικό αντιμουχλικό χρώμα και αντιμουχλικό διάλυμα ρητίνης, με μακροπρόθεσμη προστασία από την ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων. Κατάλληλο για όλες τις εσωτερικές, δομικές επιφάνειες, με ματ φινίρισμα. Είναι άοσμο, εφαρμόζεται εύκολα και χρωματίζεται σε παλ αποχρώσεις, μέσω του συστήματος χρωματισμού Color Express.

Το Indeko-W της Caparol είναι ιδανικό για εσωτερικές επιφάνειες και επιφάνειες σε βιομηχανικές επιχειρήσεις όπου υπάρχει υγρασία, όπως μπάνια ,κουζίνες. Το αντιμουχλικό χρώμα Indeko-W ελέγχεται σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της Επιτροπής AgBB (AgBB) για την καταλληλότητά του σε εσωτερικούς χώρους. Είναι υδατοδιαλυτό, χαμηλής οσμής και εύκολο στην εφαρμογή.

Οδηγείες:

Το υπόστρωμα θα πρέπει να είναι καθαρό και στεγνό. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του υποστρώματος, ίσως να χρειαστεί να γίνει πρώτα εφαρμογή ενός κατάλληλου για την εκάστοτε επιφάνεια, ασταριού

Χαρακτηριστικά:

  • Υδατοδιαλυτό, χαμηλής οσμής
  • Κάλυψη Περίπου 10-11m2/l.
  • φιλμ μακράς διαρκειας για την προστασία από μούχλα και μύκητες
  • εύκολο στην εφαρμογή

Χαρακτηριστικά κατά DIN EN 13 300

Το Fungizid αντιμουχλικό διάλυμα ρητίνης είναι κατάλληλο για όλα τα προϊόντα της Caparol. Για τη μετατροπή οποιουδήποτε προϊόντος σε αντιμουχλικό, απαιτούνται 60ml/l χρώματος. Παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό της επιφάνειας από μούχλα και μύκητες.


Brands:
Caparol

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας (MSDS_Indeko_W_GR.PDF, 379 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική