Αντισκωριακό χρώμα νερού Oxiron Liso Al Agua TITAN 750ml

19.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Αντισκωριακό χρώμα νερού Oxiron Liso Al Agua TITAN, ένα 3 σε 1 προιόν "Αντισκωριακό - Αστάρι - Χρώμα". Παρέχει στις μεταλλικές επιφάνειες αντισκωριακή προστασία και βαφή απευθείας πάνω στο σίδερο.

Τιμή σε πόντους: 3167 πόντοι
Oxiron Liso Al Agua TITAN
Σε Απόθεμα
+

Το αντισκωριακό χρώμα νερού Oxiron Liso Al Agua της TITAN είναι ένα 3 σε 1 προιόν "Αντισκωριακό - Αστάρι - Χρώμα". Παρέχει στις μεταλλικές επιφάνειες αντισκωριακή προστασία και βαφή απευθείας πάνω στο σίδερο με την πρωτοποριακή τεχνολογία της TITAN.

Το Oxiron Liso Al Agua, αντισκωριακό χρώμα, είναι άοσμο και ταχυστέγνωτο. Χρησιμοποιήστε το για γρήγορο και τέλειο αποτέλεσμα, καθώς η επαναβαφή γίνεται μέσα σε 6 ώρες. Με αυτόν τον τρόπο οι εργασίες μπορούν να τελειώσουν την ίδια μέρα. Το προϊόν εξασφαλίζει απόλυτη προστασία ενάντια στη σκουριά (πιστοποιητικό UNE EN ISO 12944 ).

Ελεγμένο από εξωτερικό εργαστηριακό έλεγχο το χρώμα νερού OXIRON Liso Al Agua είναι ένα κορυφαίο αντισκωριακό προϊόν, προσφέροντας την υψηλότερη προστασία ενάντια στην οξείδωση.

Εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης.

Χαρακτηριστικά:

  • Φινίρισμα: Γυαλιστερό
  • Απόχρωση: Λευκό και μαύρο
  • Αραίωση / Καθαρισμός: Νερό
  • Συσκευασίες: 750 ml
  • Χρόνος στεγνώματος (στους 23οC)
    Στην αφή: 1-2 ώρες Επαναβαφή: 6 ώρες
  • Υψηλή αντισκωριακή προστασία

Οδηγίες:

Εργαλεία εφαρμογής: Πινέλο, ρολό, πιστόλι

Ανακινήστε προσεκτικά το περιεχόμενο. Οι επιφάνειες θα πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές, χωρίς λίπη και κατάλληλα προετοιμασμένες. Επίσης θα πρέπει να είναι απαλλαγμένες από φθαρμένες στρώσεις χρώματος.

ΝΕΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ:
Μέταλλο: Μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας. Δεν χρειάζεται αστάρι. Αν η επιφάνεια έχει ίχνη σκουριάς, περάστε με γυαλόχαρτο ελαφρά και αφαιρέστε τα υπολείμματα. Σε περιβάλλον με υψηλά επίπεδα υγρασίας το μίνιμουμ των στρώσεων που απαιτούνται είναι δύο.

Τσίγκος, κασσίτερος, γαλβανιζέ: Περάστε με γυαλόχαρτο την επιφάνεια και εφαρμόστε το αστάρι MULTIUSO AGUA TITAN
Ξύλο: Εφαρμόστε: Selladora TITAN al AGUA ή MULTIUSO AGUA TITAN
Αλλες επιφάνειες: Επικοινωνήστε με το τεχνικό τμήμα

ΒΑΜΜΕΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Καθαρίστε την επιφάνεια με νερό και σαπούνι, αφήστε τη να στεγνώσει, περάστε τη με γυαλόχαρτο και εφαρμόστε το OXIRON LISO AL AGUA

ΒΑΜΜΕΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΣΕ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Αφαιρέστε εντελώς τα σαθρά σημεία και τις προηγούμενες στρώσεις με γυαλόχαρτο ή συρματόβουρτσα. Συνεχίστε με τις οδηγίες για τις νέες επιφάνειες.

Υπολογίστε την ποσότητα χρώματος για το σκάφος σας εδώ.


Brands:
Titan

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας ([02J45][OXIRON_LISO_SATINADO][3][el-GR].pdf, 824 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική