Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Χρώμα δαπέδων πολυουρεθάνης δύο συστατικών POLYFLOOR Α+Β 3LT

G980000003
Τιμή σε πόντους: 5760 πόντοι

Το χρώμα δαπέδου Polyfloor είναι δανικό για τη βαφή τσιμεντένιων δαπέδων εργοστασίων, αποθηκευτικών χώρων, γκαράζ, συνεργείων και γενικά επιφανειών που υφίστανται καθημερινή καταπόνηση από τριβές και χημικές ουσίες.Προσφέρει άριστη αντοχή στην συχνή φθορά, την βενζίνη, τις λιπαρές ουσίες, τα καθαριστικά, τους λεκέδες γράσου, χημικών κλπ.

54.00 
In stock
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Το χρώμα δαπέδων POLYFLOOR είναι υψηλής ποιότητας χρώμα πολυουρεθάνης 2 συστατικών με μεγάλη κάλυψη, γρήγορο στέγνωμα για χρήση σε άβαφα ή βαμμένα δάπεδα από σκυρόδεμα. Είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, έχει πολύ καλή πρόσφυση στην επιφάνεια του σκυροδέματος, αντίσταση στην κιμωλίαση και στο ξεφλούδισμα. Έχει υψηλή σκληρότητα και παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στις τριβές. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στα χημικά και στην τριβή. υψηλή χημική και μηχανική αντοχή πολυετή αντοχή στην U.V. ακτινοβολία εξαιρετική πρόσφυση.

Βασική προϋπόθεση για να έχουμε καλά αποτελέσματα είναι η επιμελημένη προεργασία. Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές και στεγνές, ελεύθερες από σαθρά υλικά ή χρώματα σε κακή κατάσταση, σκόνες, λάδια και άλατα. Η προσεκτική προετοιμασία είναι απαραίτητη για την καλή πρόσφυση. Νέες επιφάνειες από μπετόν ή τσιμεντοκονία: Βάφονται τουλάχιστον ένα μήνα μετά από την κατασκευή τους και πρέπει να είναι στεγνές και απαλλαγμένες από οποιαδήποτε υγρασία καθώς και από σκόνες σε οποιαδήποτε μορφή.

Περάστε με διάλυμα 10% υδροχλωρικού οξέως ώστε να ανοίξουν οι πόροι και να επιτευχθεί στενότερο δέσιμο της επιφάνειας με το χρώμα. Εφαρμόστε το διάλυμα σε συγκεκριμένα σημεία και βουρτσίστε έως ότου το οξύ πάψει να βρίσκεται σε αναβρασμό. Ξεπλύνετε το διάλυμα υδροχλωρικού οξέως με άφθονο καθαρό νερό και τρίψτε την επιφάνεια μέχρι να αφαιρέσετε όλα τα ξένα σώματα. Αφήστε να στεγνώσει τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την βάψετε. Ξαναβαμμένες επιφάνειες: Αφού αφαιρέσετε με συρμάτινη βούρτσα όλες τις ακαθαρσίες και τα σαθρά υλικά, ξεπλένετε με καθαρό νερό. Η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνή πριν από τη βαφή.

Αραιώνουμε 5-20% με Thinner 120. Εφαρμόζουμε 2-3στρώσεις με πινέλο, κοντότριχο ρολό ή πιστόλι. Ελάχιστη θερμοκρασία εφαρμογής 100C. Να αποφεύγετε την εφαρμογή σε θερμοκρασίες υψηλότερες των 300C. Το χρώμα αποκτά τις τελικές του ιδιότητες 7-10 ημέρες μετά την εφαρμογή της τελικής στρώσης

Κάλυψη: 5-9m²/L, ανάλογα με το πάχος της κάθε στρώσης και την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

Το προϊόν αποστέλνετε κατόπιν συνεννοήσεως . Διαθέσιμες αποχρώσεις κατόπιν παραγγελίας.

Brands
Pellachrom
Find similar
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
  • Είδατε πρόσφατα
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε