-14%

Χρώμα δαπέδων πολυουρεθάνης δύο συστατικών POLYFLOOR Α+Β 9LT

Brands:
108.00 
Αρχική Τιμή: 124.99 
Σύντομη Περιγραφή:

Το χρώμα δαπέδου Polyfloor είναι δανικό για τη βαφή τσιμεντένιων δαπέδων εργοστασίων, αποθηκευτικών χώρων, γκαράζ, συνεργείων και γενικά επιφανειών που υφίστανται καθημερινή καταπόνηση από τριβές και χημικές ουσίες.Προσφέρει άριστη αντοχή στην συχνή φθορά, την βενζίνη, τις λιπαρές ουσίες, τα καθαριστικά, τους λεκέδες γράσου, χημικών κλπ.

Τιμή σε πόντους: 17999 πόντοι
POLYFLOOR Α+Β
Σε Απόθεμα
+

Το χρώμα δαπέδων POLYFLOOR είναι υψηλής ποιότητας χρώμα πολυουρεθάνης 2 συστατικών με μεγάλη κάλυψη, γρήγορο στέγνωμα για χρήση σε άβαφα ή βαμμένα δάπεδα από σκυρόδεμα. Είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, έχει πολύ καλή πρόσφυση στην επιφάνεια του σκυροδέματος, αντίσταση στην κιμωλίαση και στο ξεφλούδισμα. Έχει υψηλή σκληρότητα και παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στις τριβές. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στα χημικά και στην τριβή. υψηλή χημική και μηχανική αντοχή πολυετή αντοχή στην U.V. ακτινοβολία εξαιρετική πρόσφυση.

Βασική προϋπόθεση για να έχουμε καλά αποτελέσματα είναι η επιμελημένη προεργασία. Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές και στεγνές, ελεύθερες από σαθρά υλικά ή χρώματα σε κακή κατάσταση, σκόνες, λάδια και άλατα. Η προσεκτική προετοιμασία είναι απαραίτητη για την καλή πρόσφυση. Νέες επιφάνειες από μπετόν ή τσιμεντοκονία: Βάφονται τουλάχιστον ένα μήνα μετά από την κατασκευή τους και πρέπει να είναι στεγνές και απαλλαγμένες από οποιαδήποτε υγρασία καθώς και από σκόνες σε οποιαδήποτε μορφή.

Περάστε με διάλυμα 10% υδροχλωρικού οξέως ώστε να ανοίξουν οι πόροι και να επιτευχθεί στενότερο δέσιμο της επιφάνειας με το χρώμα. Εφαρμόστε το διάλυμα σε συγκεκριμένα σημεία και βουρτσίστε έως ότου το οξύ πάψει να βρίσκεται σε αναβρασμό. Ξεπλύνετε το διάλυμα υδροχλωρικού οξέως με άφθονο καθαρό νερό και τρίψτε την επιφάνεια μέχρι να αφαιρέσετε όλα τα ξένα σώματα. Αφήστε να στεγνώσει τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την βάψετε. Ξαναβαμμένες επιφάνειες: Αφού αφαιρέσετε με συρμάτινη βούρτσα όλες τις ακαθαρσίες και τα σαθρά υλικά, ξεπλένετε με καθαρό νερό. Η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνή πριν από τη βαφή.

 Αραιώνουμε 5-20% με Thinner 120. Εφαρμόζουμε 2-3στρώσεις με πινέλο, κοντότριχο ρολό ή πιστόλι. Ελάχιστη θερμοκρασία εφαρμογής 100C. Να αποφεύγετε την εφαρμογή σε θερμοκρασίες υψηλότερες των 300C. Το χρώμα αποκτά τις τελικές του ιδιότητες 7-10 ημέρες μετά την εφαρμογή της τελικής στρώσης

Το προϊόν αποστέλνετε κατόπιν συνεννοήσεως . Διαθέσιμες αποχρώσεις κατόπιν παραγγελίας.

Brands:
Pellachrom

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας (EL_900_989_CLP_2.pdf, 310 Kb) [Λήψη]