Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Διαθλασίμετρο κρασιού οπτικό Brix: 0-40%, Baume: 0-22, Vol: 0-25% 101390

101390_SR
39.80 
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
Τιμή σε πόντους: 2812 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

ATC Διαθλασίμετρο κρασιού οπτικό (Brix: 0-40%, Baume: 0-22, Vol: 0-25%) για ακριβή μέτρηση σακχάρων, αλκοολικού βαθμού και πυκνότητας διαλύματος. Ιδανικό για οινοποιούς και επαγγελματίες παραγωγούς. Διαθέτει αυτόματη αντιστάθμιση θερμοκρασίας και εργονομικό σχεδιασμό.

Διαθλασίμετρο κρασιού οπτικό (Brix: 0-40%, Baume: 0-22, Vol: 0-25%), ένα εξειδικευμένο εργαλείο μέτρησης που χρησιμοποιείται για την ανάλυση του κρασιού κατά τη διαδικασία της ζύμωσης, καθώς και σε άλλες εφαρμογές που απαιτούν ακριβείς μετρήσεις σακχάρων, αλκοολικού βαθμού και πυκνότητας διαλυμάτων. Είναι ιδανικό για οινοποιούς, γεωπόνους και επαγγελματίες παραγωγούς, καθώς προσφέρει ακριβείς και γρήγορες μετρήσεις σε διάφορες μονάδες, όπως Brix, Baume και Vol.

Έχει εύρος μέτρησης από 0 έως 40% για την κλίμακα Brix, 0-22 για την κλίμακα Baume, και 0-25% για τον αλκοολικό βαθμό (Vol). Χάρη στο σύστημα αυτόματης αντιστάθμισης θερμοκρασίας (ATC), εξασφαλίζεται η ακρίβεια των μετρήσεων ανεξάρτητα από τις αλλαγές στη θερμοκρασία, γεγονός που το καθιστά αξιόπιστο εργαλείο ακόμα και σε συνθήκες μεταβολής του περιβάλλοντος.

Η κατασκευή του είναι από ανθεκτικό κράμα αλουμινίου, το οποίο προσφέρει μακροχρόνια ανθεκτικότητα και άνετη χρήση. Με εργονομική λαστιχένια λαβή που εξασφαλίζει σταθερό κράτημα, επιτρέποντας στον χρήστη να πραγματοποιήσει μετρήσεις με ακρίβεια και χωρίς κόπο. Επιπλέον, το διαθλασίμετρο διαθέτει καουτσούκ οπτικό φακό για καθαρή και εύκολη ανάγνωση των αποτελεσμάτων.

Το διαθλασίμετρο αυτό παρέχεται με πλήρη εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει μια πιπέτα για τη λήψη δειγμάτων, κατσαβίδι για τη ρύθμιση του καλιμπραρίσματος, και προστατευτική θήκη μεταφοράς για εύκολη και ασφαλή αποθήκευση. Χάρη στην υψηλή ακρίβειά του, είναι απαραίτητο για τους επαγγελματίες του κρασιού, εξασφαλίζοντας την ποιότητα της παραγωγής τους σε κάθε στάδιο.

Οδηγίες χρήσης:

Καλιμπράρισμα: Πριν τη χρήση, καλιμπράρετε το διαθλασίμετρο. Βάλτε μερικές σταγόνες νερό στο πρίσμα, κλείστε το καπάκι και ρυθμίστε τη βίδα καλιμπραρίσματος ώστε η ένδειξη να βρίσκεται στο "0" για να εξασφαλίσετε σωστές μετρήσεις.

Δειγματοληψία: Τοποθετήστε 2-3 σταγόνες του δείγματος που θέλετε να μετρήσετε (κρασί, μούστος ή άλλος χυμός) στο πρίσμα και κλείστε το κάλυμμα.

Ανάγνωση: Κοιτάξτε μέσα από το προσοφθάλμιο για να δείτε την τιμή στις κλίμακες Brix, Baume ή Alcohol (Vol).

Καθαρισμός: Μετά τη χρήση, καθαρίστε το πρίσμα με ένα μαλακό πανί ή χαρτί για να αποφύγετε τη συγκέντρωση υπολειμμάτων.

Χαρακτηριστικά:

  • Εύρος μέτρησης Brix: 0-40%
  • Εύρος Baume: 0-22
  • Αλκοολικός βαθμός (Vol): 0-25%
  • Ακρίβεια μέτρησης: ±0.2%
  • Αυτόματη αντιστάθμιση θερμοκρασίας (ATC)

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

  • 1 τεμ. Διαθλασίμετρο ATC
  • 1 τεμ. Πιπέτα για την προσθήκη δείγματος
  • 1 τεμ. Κατσαβιδάκι για καλιμπράρισμα
  • 1 τεμ. Πλαστική θήκη για προστασία και εύκολη μεταφορά.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
  • Αγόρασαν επίσης...
 
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε