Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Μηχάνημα ψεκασμού κονιαματων & χρωματων επαγγελματικό Wagner PlastCoat HP 30

PlastCoat HP 30
In stock

Σύστημα ψεκασμού PlastCoat HP 30 η καλύτερη συνδυασμένη - στιβαρή βιδωτή αντλία υψηλής πίεσης με τεχνολογία χωρίς αέρα για πολύ μεγάλου ιξώδους υλικά

8,990.00 
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Επαγγελματικό μηχάνημα ψεκασμού στόκου - θερμοπρόσοψης - κονιαμάτων PlastCoat HP 30 βασισμένο σε δεκαετίες εμπειρίας με την τεχνολογία αερόσακων και βιδωτών αντλιών, το WAGNER συνδυάζει τώρα τα πλεονεκτήματα και των δύο τεχνολογιών σε μια καινοτόμο βιδωτή αντλία υψηλής πίεσης και δημιουργεί έτσι το ιδανικό εργαλείο για την επεξεργασία εξαιρετικά μεγάλου ιξώδους υλικών. Το PlastCoat HP 30 έχει μια ισχυρή και αξιόπιστη αντλία για άνεση και τον έλεγχο της τεχνολογίας χωρίς αέρα. Με την απλή μετατροπή στο σετ διασποράς με τεχνολογία HEA, εκτός από εξαιρετικά ιξώδη υλικά (στόκους κόλλες θερμοπρόσοψης σοβάδες), μπορούν επίσης να εφαρμοστούν και χρώματα διασποράς (πλαστικά ακρυλικά αστάρια) με πολύ καλή ποιότητα επιφάνειας.

Ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Η φιλική προς τον χρήστη λειτουργία και ο χρωματικός συντονισμένος μετρητής πίεσης για τη ρύθμιση της πίεσης επιτρέπουν τη χρήση χωρίς λάθος. Ακόμα και για ερασιτέχνες χειριστές, ο κίνδυνος λάθους είναι χαμηλός. Το εργονομικό πιστόλι χωρίς αέρα AG 19 και ο εύκαμπτος σωλήνας υψηλής πίεσης,  επιτρέπουν τον εύκολο χειρισμό των εύκαμπτων σωλήνων, σε ένα υψηλό επίπεδο ευκολίας λειτουργίας και ιδιαίτερα χωρίς κούραση. Η τεχνολογία χωρίς αέρα χαρακτηρίζεται από υψηλή ταχύτητα εργασίας με εξαιρετικά υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.

Πρωτοποριακά σχεδιασμένο και εύχρηστο ιδανικό για τις ανάγκες σας και την εξοικονόμηση χρόνου στις μεγάλες δουλείες θερμοπρόσοψης ή σπατουλαρίσμτος ακόμα και βαψίματος.

Πλεονεκτήματα με μια ματιά:

 1. Έλεγχο του ρότορα και του στάτορα επιτρέπει τη χρήση χωρίς λάθος ακόμη και για αρχάριους.
 2. Εύκολο χειρισμό μέσω των εύκαμπτων σωλήνων με υψηλό επίπεδο άνεσης λειτουργίας.
 3. Κοχλιοφόρες αντλίες είναι στιβαρές και εύχρηστες.Τεχνολογία ψεκασμού χωρίς αέρα για την επίτευξη υψηλής ποιότητας επιφανειών και γρήγορης εργασίας.
 4. Γρήγορη αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση της αντλίας για εύκολο καθαρισμό και συντήρηση 
 5. Μεγάλη διάρκεια ζωής στην αντλία βαλβίδων εντυπωσιάζει με λιγότερη φθορά και εύκολη συντήρηση
 6. Ευκολη μεταφορά οι συμπαγείς διαστάσεις τα πνευματικά ελαστικά, το PlastCoat HP 30 μπορεί εύκολα να μετακινηθεί και να αποθηκευτεί


Υλικά:  σοβάς, θερμομονωτικές κόλλες αντιδιαβρωτικά, συγκολλητικά, πληρωτικά, στεγανοποίηση (ασφαλτικές επικαλύψεις, παχιά επιχρίσματα), σοβάς, πληρωτικά, ορυκτά υλικά , υδατικά αστάρια, εξωτερικά και εσωτερικά χρώματα με βάση το νερό, κόλλες υφασμάτων.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 • Έξοδος κινητήρα 2,3 kW
 • Τάση εισόδου 230 V / 50 HZ 
 • Μέγιστη. ποσοστό παράδοσης 10 kg / min (στόκος ψεκασμού χωρίς αέρα) 
 • Μέγιστη. απόσταση αντλησης 20 μ μέτρα
 • Μέγιστο ύψος άντλησης 23 μέτρα 
 • Μέγιστη. μέγεθος κόκκου 0,3 mm
 • Πίεση λειτουργίας 120 bar, 12MPa

Εγγύηση 3 χρόνια + 1 με την εγγραφή σας στην Wagner.... ΕΓΓΡΑΦΗ>>


Brands:
Wagner

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε