Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Επαγγελματικό πιστόλι ψεκασμού - σύστημα βαφής ηλεκτρικό 230 V IMPACT TITAN 400 SP

241346127
In stock
Τιμή σε πόντους: 254894 πόντοι

Σύστημα μηχάνημα βαφής Impact Titan 400 SP για επαγγελματίες που αναζητούν έναν πολύ αξιόπιστο με ισχυρή απόδοση σε προσιτή τιμή και ευπροσάρμοστο σύστημα ψεκασμού. Ελαφρύ, συμπαγές και ευέλικτο. Πάνω 55% λιγότερες απώλειες σε χρώμα.

2,390.00 
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Επαγγελματική μονάδα βαφής Impact Titan 400 SP, με συμπαγή ψεκαστήρα  ιδανικό για επαγγελματίες. Ένα ισχυρό σύστημα βαφής Airless (χωρίς αέρα) με ρόδες μεταφοράς, έχει σχεδιαστεί για έμπειρους τεχνίτες και ερασιτέχνες, για την βαφή - συντήρηση κτιρίων, μικρές ανακαίνισης εφαρμογές εξωτερικής βαφής. Εφαρμόζει και ψεκάζει εύκολα όλα τα βερνίκια, τα τυπικά αστάρια, τις επικαλύψεις προσόψεων, χρώματα με βάση διαλύτες ή νερό, βερνίκια και συντηρητικά ξύλου, καθώς και χρώματα γαλακτώματος ή λατέξ.

Η νέα μονάδα βαφής TITAN IMPACT 400 διακρίνεται για την αξιόπιστη ποιότητα και ανθεκτικότητα σε καλή τιμή για απαιτητικούς πελάτες. Το IMPACT 400 είναι ένας συνδυασμός οικονομίας και απόδοσης, ιδανικός για έμπειρους τεχνίτες και ερασιτέχνες. 

 • Εφαρμογές: 

Μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, εργοστάσια, Αποθήκες, καταστήματα, και γενικά χώροι έως 1000 m2. Με κρούση 400, βάφει με ακρυλικό, λατέξ, πυριτικό, λάδι, βερνίκια, αστάρια, χρώματα μονωτικά κουτσούκ 

 • Πλεονεκτήματα:
 1. Κύλινδρος "PermaLife" - Δεν απαιτείται αντικατάσταση. Quad + Packings ™ / Cylinder Permalife ™. Κανένας φορητός κύλινδρος ή αυτορυθμιζόμενες/αυτοαντιστάμενες βαλβίδες δεν προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ή χαμηλότερο κόστος επισκευής στη βιομηχανία. 
 2. Ενσωματωμένη ψηφιακή οθόνη Digitrac™ - Προηγμένα διαγνωστικά, προκαθορισμένες και πραγματικές μετρήσεις πίεσης εργασίας, αφαιρούμενο γαλόνι, χρονοδιακόπτη και άλλα.
 3. AutoOiler ™ - Μεταφέρει λάδι από το ρεζερβουάρ στις τσιμούχες με το πάτημα ενός κουμπιού (διατίθεται στα μοντέλα Impact 440-1140). 
 4. Δυνατότητα επισκευής από τον χρήστη. Τόσο η αντικατάσταση ολόκληρης της δεξαμενής υγρού όσο και η ίδια η στεγανοποίηση είναι γρήγορη και εύκολη χάρη στο συρόμενο έμβολο και τον αρθρωτό σχεδιασμό. 
 5. Σχάρα με μεγάλη χωρητικότητα φορτίου. Ανθεκτικοί, μεγαλύτεροι σωλήνες.
 6. Μοτέρ μεγάλης διάρκειας ζωής "Intelligent Motor Control" - παρατείνει τη διάρκεια ζωής των εμβολων
 7. Ανεμιστήρα με υψηλότερες στροφές διατηρεί τον κινητήρα δροσερό. 
 8. Η πιο ελαφριά μονάδα βαφής στην κατηγορία της.
 9. Φίλτρο αντλίας εύκολης πρόσβασης. Η κάθετη θέση του φίλτρου διευκολύνει την πρόσβαση στην αντικατάστασή του, το χοντρό πλέγμα μειώνει την πιθανότητα απόφραξης της αντλίας. -Δυνατότητα αφαίρεσης χονδροειδούς φίλτρου σε περίπτωση βαριάς βαφής.
 10.  Χειροκίνητη ρύθμιση πίεσης στη μονάδα βαφής

Χαρακτηριστικά:

 • Μέγιστο μήκος καλωδίου 60 m
 • Το μέγιστο μήκος του σωλήνα είναι 90 m
 • Μέγιστη χωρητικότητα 1,78 l / min
 • Μέγιστη πίεση λειτουργίας 207 bar
 • Μέγιστο μέγεθος ακροφυσίου 0,021'' (0,53mm)
 • Κινητήρας 0,655 kW
 • Τάση 230 V


ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

 • Πιστόλι με ακροφύσιο, κεφαλή ακροφυσίου και φίλτρο ραβδιού,
 • Μανόμετρο
 • 1/4 ″ - 15 μέτρα σωλήνας
 • Λάδι για τη λίπανση του εμβόλου
 • Συντηρητικό υγρό

Εγγύηση 3 χρόνια + 2 με την εγγραφή σας στην Titan... ΕΓΓΡΑΦΗ>>

Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ

Brands:
Titantool

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε