Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας λιθίου 12V / 1.5Ah και Σετ 81τμχ THKTHP10812

41.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας  λιθίου με βαλίτσα μεταφοράς και σετ 81τμχ εργαλείων.Κατάλληλο για ερασιτεχνική και ημιεπαγγελματική χρήση. Ανηκει στην σειρά προϊόντων SUPER SELECT, καμία έκπτωση στην ποιότητα, μια σειρά με πολυ χαμηλές τιμές

Τιμή σε πόντους: 6833 πόντοι
ΔραπανοκατσάβιδοΙ TOTAL THKTHP10812
Σε Απόθεμα
+

Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας ιόντων λιθίου με βαλίτσα μεταφοράς που περιλαμβάνει 81τμχ εργαλεία ώστε να μην σας λείψει τίποτα. Είναι κατάλληλο για ερασιτεχνική και ημιεπαγγελματική χρήση. Το σετ δραπανοκατσάβιδο με 81τμχ εργαλεία είναι πολύ ελαφρύ και ισχυρό και ταυτόχρονα πολύ φτηνό.. Ιδανικό για κάθε δύσκολη DIY εργασία, βολική μεταφορά για μικρές εργασίας και εύκολη αποθήκευση.


Το πακέτο Περιλάμβανει :

▶  1 Μπαταρία 12V / 1.5Ah

▶  1 Φορτιστή (2 ώρων)

▶  81 τεμ εξαρτήματα

▶  Πλαστική βαλίτσα μεταφοράς


Χαρακτηριστικά:

  • Μπαταρία: 12V Li-on/1.5Ah
  • Ροπή στρέψης: 20nm 
  • Ρυθμίσεις ροπής: 15+1 
  • Στροφές χωρίς φορτίο: 0-600rpm 
  • Δυνατότητα τρυπήματος (χάλυβα/ξύλο): 10mm / 20mm 
  • Ταχυτσόκ: 0.8 - 10mm

Σειρά προϊόντων SUPER SELECT, καμία έκπτωση στην ποιότητα, μια σειρά με προνομιακές τιμές από την εταιρεία. Την συγκεκριμένη σειρά την έχει βγάλει η TOTAL με πολύ χαμηλές τιμές για τον καταναλωτή, για να γνωρίσει καλύτερα την εταιρία. Αυτό σημαίνει ότι έχει στάνταρ τιμές στον πελάτη ( πολύ φτηνά δηλαδή ) άλλα χωρίς να πειράξει την ποιότητα του προϊόντος. Θα βρείτε τα συγκεκριμένα προϊόντα με το χαρακτηριστικό SUPER SELECT.

Εγγύηση εργοστασιακή 2 χρόνια 


Brands:
TOTAL

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Συνδύασε το με...