Μάσκα υψηλής προστασίας με βαλβίδα FFP3 M1300V 1τμχ. Delta Plus

6.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Μάσκα σωματιδίων FFP3 M1300V με βαλβίδα εκπνοής, μειώνει τη θερμότητα που δημιουργείται , συμβάλλοντας στην αύξηση της άνεσης και σας βοηθάει να αναπνέετε ευκολότερα..Έχει το καλύτερο φιλτράρισμα σταματάει σωματίδια από μπροστά μέχρι και 3 νανομετρα (nm) πόσο μάλλον 80-90 νανομετρα που ειναι ο κορωνιός.


FFP3 M1300V ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Μη Διαθέσιμο

Ελάχιστη ποσότητα για το "Μάσκα υψηλής προστασίας με βαλβίδα FFP3 M1300V 1τμχ. Delta Plus" είναι 2".

Μάσκα σωματιδίων με βαλβίδα  FFP3 M1300V, προστατεύει από τα χαμηλά επίπεδα σκόνης και υγρασίας.Εξοπλισμένη με βαλβίδα εκπνοής, μειώνει τη θερμότητα που δημιουργείται σε ζεστό ή υγρό περιβάλλον.Έχει βλάντζα εφαρμογής που την κάνει εξαιρετικά μαλακή με αυξημένη άνεση και βέλτιστη στεγανότητα, διαθέτει σετ με μεγάλους ρυθμιζόμενους χαλινούς Ακριβής σύσφιξη και ρύθμιση στα λάστιχα και βαλβίδα εκπνοής υψηλής απόδοσης 


Μέγιστο επίπεδο χρήσης: 50 x TLV (Υψηλότερα επίπεδα σκόνης και ελαιοδιαλυτά η υδατοδιαλυτά αιωρούμενα σωματίδια που συνήθως υπάρχουν κατά την διάρκεια χειρισμών επικίνδυνων ουσιών σε φαρμακευτικές βιομηχανίες ή κατά την εργασία  με βιολογικούς παράγοντες και φίμπρες. Προστασία: από σωματίδια και σταγονίδια.

Η μάσκα προστασίας της Delta plus M1300V κλάσης FFP3 με βαλβίδα έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη , σε ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών και βιομηχανιών. Ευρωπαϊκές δοκιμές έχουν αποδείξει την ανωτερότητά των συγκεκριμένων μασκών σε σχέση με τις απλές μάσκες.

Η νέα αυτή γενιά μασκών παρέχει άνεση και στυλ χωρίς να ρισκάρει την απόδοση και προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση στο δέρμα χάρη στην απαλή επένδυση του εσωτερικού τμήματος. Είναι ελαφριές για να μεταφέρονται και να αποθηκεύονται εύκολα, μέσα σε ατομική συσκευασία.


Η μάσκα προστασίας FFP3 M1300V με βαλβίδα διαθέτει:

  • EN149:2001+A1:2009 Διηθητικές μάσκες μισού προσώπου κατά των σωματιδίων  
  • Εσωτερική στρώση από μαλακό πολυπροπυλενιο (PP) δηλαδή είναι πιο απαλή με το πρόσωπο.
  • Περιμετρικό σχεδιασμό που επιτρέπει την χρήση γυαλιών
  • Πρότυπο: CE 0194
  • Τύπος: FFP3 Μέγιστο επίπεδο χρήσης για σωματίδια 
  • NIOSH Φιλτρόμασκες κατά των σωματιδίων.N99 Επίπεδο προστασίας

Προστατεύει από:

  • Σκόνες
  • Σταγονίδια Κονιορτοποιημένα
  • χημικά Βιολογικούς παράγοντες (ιούς, βάκιλο φυματίωσης, άνθρακα)
  • Αναθυμιάσεις μετάλλων

Ιδανική για:

BTP / Κατασκευή Λεπτές εργασίες

Καλλιτεχνίες Ελαφριά βιομηχανία Λευκό / Υγιεινή

Βιολογικά χημικά σωματίδια

Σημείωση: Μην χρησιμοποιείτε την μάσκα με γένια ή άλλη τριχοφυΐα του προσώπου που μπορεί να εμποδίσει την σωστή εφαρμογή της μάσκας με το πρόσωπο, αποτρέποντας έτσι μια καλή σφράγιση.


Brands:
DELTA PLUS

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Συνδύασε το με...