-10%

Σφυρήλατο σπρέι βαφής Ηammered Rust-Oleum 400ml
14.45 
Αρχική Τιμή: 16.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Σφυρήλατο χρώμα Rust-Oleum Hammered σε σπρέι ένα προϊόν τεχνοτροπίας DIY, για σύγχρονο βιομηχανικό στυλ. Για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες, πάνω σε  όλα τα είδη των διακοσμητικών αντικειμένων ή επιφανειών, σε μεταλλικές επιφάνειες, για ξύλο, σε σοβά. για πόρτες, κάγκελα, μεταλλικά πλέγματα, σιδερένιες ντουλάπες, έπιπλα κρεβάτια κ.α.

Τιμή σε πόντους: 2409 πόντοι
Ηammered Rust-Oleum
Σε Απόθεμα
+

Σπρέι βαφής σφυρήλατο της Rust-Oleum Hammered Universal, είναι το πρώτο σπρέι βαφής για όλες τις επιφάνειες. Λόγω της εργονομικής, άνετης λαβής και του προηγμένου μηχανικού ψεκασμού που διαθέτει, ψεκάζει το χρώμα σε οποιαδήποτε επιθυμητή γωνία, ακόμη και ανάποδα!
Το σπρέι Rust-Oleum Hammered είναι 2 σε 1, χρώμα και αστάρι μαζί, προστατεύει από την σκουριά και έχει μεγάλη αντοχή στα θαμπώματα και στα γδαρσίματα. 

Ενα προϊόν τεχνοτροπίας DIY, για σύγχρονο βιομηχανικό στυλ σε μέταλλο, ξύλο και σε όλα τα είδη των διακοσμητικών αντικειμένων. ταυτόχρονα με διακριτική διακόσμηση, σε μεταλλικά κάγκελα, κουπαστές, μηχανήματα, έπιπλα κήπου, πόρτες ανελκυστήρων, γκαραζόπορτες.


 • Χρήση σε εσωτερικούς / εξωτερικούς χώρους
 • Εξαιρετική πρόσφυση σε απαιτητικές επιφάνειες(σκουρια κλπ)
 • Προστασία από σκουριά και γδαρσίματα
 • Γρήγορη, αποτελεσματική κάλυψη
 • Ανθεκτικό στο ξεθώριασμα και στις UV ακτινοβολία
 • Διατίθεται σε 2 vintage φινιρίσματα  Ηammered 250822 Copper και 250821 Silver
 • Ιδανικό για τις DIY κατασκευές σας


Επισήμανση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008. Το προϊόν ταξινομείται και επισημαίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.
 Εικονογράμματα κινδύνου 
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος Επικίνδυνα συστατικά πρέπει να αναφέρονται στις ετικέττες: τολουόλιο οξικός n-βουτυλεστέρας Δηλώσεις επικινδυνότητας H222-H229 Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. H315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H361d Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο. H336 Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Δηλώσεις προφυλάξεων P210 Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. P251 Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. P321 Χρειάζεται ειδική αγωγή (βλέπε στην ετικέτα). P405 
Brands:
RUST-OLEUM

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


Χρήσιμα

 1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
 2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
 3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
 4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
 5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.