-8%

Γαλάκτωμα Glitter Deco Glaze ζωηρό γκλίτερ Glaze 1Lt.

15.70 
Αρχική Τιμή: 16.99 
Σύντομη Περιγραφή:

Glitter Deco Glaze υδατοδιάλυτο γαλάκτωμα με glitter για πρωτότυπες τεχνοτροπίες και διακοσμήσεις οποιουδήποτε αντικειμένου, παραθύρων, κλπ. ακόμα και για χειροτεχνίες και κουρτίνες.

Τιμή σε πόντους: 2617 πόντοι
Glitter Deco Glaze Pellachrom
Σε Απόθεμα
+

Σπινθηροβόλο υδατοδιάλυτο γαλάκτωμα Glitter. Ιδανική διακοσμητική πρόταση οποιασδήποτε εσωτερικής επιφάνειας, χωρίς να αλλοιώνει τη φυσική της όψη. Το Glitter Deco Glaze είναι βερνίκι νερού με glitter, άοσμο και μη τοξικό. Εφαρμόζεται εύκολα και στεγνώνει αργά παρέχοντας αρκετό χρόνο εργασίας ώστε να επιτύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Κατάλληλο για τοίχους, έπιπλα, ταπετσαρίες, ύφασμα, χαρτόνι, οποιοδήποτε διακοσμητικό αντικείμενο.Ανοίγοντας το κουτί του υλικού θα δείτε ότι είναι σε γαλακτώδη μορφή. Όταν εφαρμοσθεί στον τοίχο ή σε κάποια άλλη επιφάνεια μετατρέπετε σε ένα διάφανο, ανθεκτικό και πολύ καλά πλενόμενο φίλμ, προσδίδοντας κομψότητα- αιθέρια ποιότητα σε χώρους όπως π.χ. η τραπεζαρία, παιδικό δωμάτιο κλπ

Για πρωτότυπες τεχνοτροπίες και διακοσμήσεις οποιουδήποτε αντικειμένου, παραθύρων, κλπ. ακόμα και για χειροτεχνίες και κουρτίνες.

Ιδανικό για παιδικά δωμάτια και play rooms

  • Eφέ τεχνοτροπίας glitter
  • Gold glitter, Silver glitter, Pink glitter, Rainbow glitter
  • Εύκολη εφαρμογή
  • Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες
  • Εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης

Εφαρμογή:

Εφαρμόστε με ρολό, Απλώστε ομοιόμορφα πάνω στην επιφάνεια. Όσο πιο πολύ απλώνετε το προϊόν, τόσο πιο αραιό εμφανίζεται το glitter πάνω στην επιφάνεια. Προσοχή όσο πιο σκούρο είναι το φόντο της επιφάνειας που θα βάψετε τόσο πιο έντονο θα είναι το GLITTER.


Το προϊόν δεν έχει ταξινόµηση κινδύνου κατά τις διατάξεις του Κανονισµού (CE) 1272/2008 (CLP) (και επόµενες µετατροπές και προσαρµογές). 
Με βάση τα διαθέσιµα δεδοµένα, το προϊόν δεν εµπεριέχει ουσίες PBT ή vPvB σε ποσοστό µεγαλύτερο από 0,1%. 
Περιγραφή των µέτρων πρώτων βοηθειών.ΜΑΤΙΑ: Βγάλτε τους φακούς επαφής. Ξεπλυθείτε άµεσα µε άφθονο νερό για τουλάχιστον 30/60 λεπτά, ανοίγοντας καλά τα βλέφαρα. Ζητήστε άµεσα την συµβουλή ενός γιατρού. ∆ΕΡΜΑ: Βγάλτε από πάνω σας τα µολυσµένα ρούχα. Κάντε αµέσως ένα ντους. Ζητήστε άµεσα την συµβουλή ενός γιατρού. ΚΑΤΑΠΟΣΗ: ∆ώστε την µεγαλύτερη δυνατή ποσότητα νερού. Ζητήστε άµεσα την συµβουλή ενός γιατρού. Μην προκαλείτε εµετό αν δεν έχετε την έγκριση του γιατρού. ΕΙΣΠΝΟΗ: Καλέστε άµεσα ένα γιατρό. Μετακινήστε το άτοµο σε ανοικτό αέρα, µακριά από το χώρο του ατυχήµατος. Αν η αναπνοή σταµατήσει, πραγµατοποιήστε τεχνητή αναπνοή. Λάβετε κατάλληλες προφυλάξεις για το διασώστη.Σηµαντικότερα συµπτώµατα και επιδράσεις, άµεσες ή µεταγενέστερες. Για συµπτώµατα και αποτελέσµατα που οφείλονται στις εµπεριεχόµενες ουσίες, δείτε το κεφ. 11.Ένδειξη οιασδήποτε απαιτούµενης άµεσης ιατρικής φροντίδας και ειδικής θεραπείας. Μη διαθέσιµες πληροφορίες.
Brands:
Pellachrom

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Deco Glaze (Deco_Glaze.pdf, 168 Kb) [Λήψη]

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ. ΣΕ ΣΚΟΥΡΟ ΦΟΝΤΟ ΔΕΊΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΓΚΛΙΤΕΡ
Γράψτε μια κριτική


ίσως... σας ενδιαφέρει

Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.