Σπρέι μεταλλικό Πέρλα Smalto Perlato 400ml

6.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Σπρέι με μεταλλικό εφέ γυαλιστερό ταχυστέγνωτο προσφέρει μεταλλικό αποτέλεσμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις περισσότερες επιφάνειες όπως μέταλλο, πέτρα, ξύλο, κλπ, τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Ιδανικό για DIY εργασίες στο αυτοκίνητο  στο μηχανάκι σας με τέλειο μεταλλικό τελείωμα.

Τιμή σε πόντους: 1000 πόντοι
ΣΠΡΕΙ Smalto Perlato Saratoga
Σε Απόθεμα
+

Σπρέι ακρυλικό μεταλλικό - πέρλα Smalto Perlato με μεταλλικό εφέ φινίριαμα γυαλιστερό πέρλας ταχυστέγνωτο προσφέρει εξαιρετική προστασία, είναι κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.Ιδανικό για βαφή σε όλες τις επιφάνειες αναδεικνύει και κάνει γυαλιστερές με μεταλλιζε πέρλα τις επιφάνειες και όλα τα αντικείμενα στα οποία χρησιμοποιείται.από ξύλο, μέταλλο, χαρτόνι, κεραμικά, πλαστικά κ.τ.λ. Εξαιρετικοί για ζάντες αυτοκινήτων , σφυρήλατα σίδερα , ποδήλατα , κορνίζες , αποξηραμένα άνθη, Χριστουγεννιάτικα στολίδια, μπιμπελό και 1000 χρήσεις DIY.

Μπορεί να καλύψει περίπου 1-1,3m2. .

Brands:
SARATOGA Σπρει βαφης DIY Προιοντα

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


ίσως... σας ενδιαφέρει

Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.