Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Σπρέι για εφέ παλαιωμένου σιδήρου Textured Rust-Oleum 400ml

Textured_250748
12.80 
In stock
Τιμή σε πόντους: 1366 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Σπρέι εφέ παλαιωμένου σιδήρου Multi Texture με επιλογή 3 φινιρίσματα  δίνει την εμφάνιση και την αίσθηση του παλιού σιδήρου σε οποιαδήποτε επιφάνεια , εξαιρετικό διακοσμητικό εφέ που παρέχει τέλεια κάλυψη και πρόληψη κατά της σκουριάς.

Χρώμα σε σπρέι για εφέ παλαιωμένου σιδήρου Multi Texture  που δημιουργεί ένα πλούσιο πολύχρωμο ανάγλυφο επίχρισμα.Το εντυπωσιακό διακοσμητικό εφέ δημιουργείται με ταυτόχρονη διανομή πολλαπλών χρωμάτων μέσα από ένα σπρέι. Σχεδιασμένο για ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες. Η σύνθεση με βάση το λάδι παρέχει εξαιρετική κάλυψη και πρόληψη κατά της σκουριάς.

Προσθέστε αμέσως χρώμα και δώστε νέα διάσταση στις DIY κατασκευές σας ή στα έπιπλα κήπου με το Rust-Oleum Multi Texture. Όποια και αν είναι η εμφάνιση σας - από στιβαρή , κομψή έως γήινη - θα βρείτε έναν συνδυασμό χρωμάτων που ταιριάζει στη δημιουργία σας , προσθέτοντας ταυτόχρονα ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες και εμφάνιση που διαρκεί.


 • Διατίθεται σε 3 φινιρίσματα : καφέ , ανθρακί και πράσινο.
 • Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και στη διάβρωση προστατεύει εξωτερικές / εσωτερικές επιφάνειες 
 • Εξαιρετική εμφάνιση παλαιωμένου σιδήρου.
 • Κάλυψη: 6 m²/400ml
 • Εξαιρετική κάλυψη, απόκρυψη και διατήρηση χρώματος.
 • Εσωτερική και εξωτερική χρήση.
 • Μοναδικό φινίρισμα με υφή δημιουργεί εμφάνιση υψηλού επιπέδου

Επισήμανση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008. Το προϊόν ταξινομείται και επισημαίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.
 Εικονογράμματα κινδύνου 
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος Επικίνδυνα συστατικά πρέπει να αναφέρονται στις ετικέττες: τολουόλιο οξικός n-βουτυλεστέρας Δηλώσεις επικινδυνότητας H222-H229 Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. H315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H361d Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο. H336 Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Δηλώσεις προφυλάξεων P210 Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. P251 Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. P321 Χρειάζεται ειδική αγωγή (βλέπε στην ετικέτα). P405 
Brands
RUST-OLEUM
Χρώμα
Ανθρακί
Find similar

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
 • Συνδύασε το με...
 • Είδατε πρόσφατα
 • Bestsellers
 • Δημοφιλέστερα
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε