Σπρέι για εφέ παλαιωμένου σιδήρου Multi Texture Rust-Oleum 400ml

10.30 
Σύντομη Περιγραφή:

Σπρέι εφέ παλαιωμένου σιδήρου Multi Texture με επιλογή 3 φινιρίσματα  δίνει την εμφάνιση και την αίσθηση του παλιού σιδηρου σε οποιαδήποτε επιφάνεια , εκαιρετικο διακοσμητικό εφέ που παρέχει τέλεια κάλυψη και πρόληψη κατά της σκουριάς.


Τιμή σε πόντους: 1717 πόντοι
Texture Multi Rust-Oleum
Σε Απόθεμα
+

Χρώμα σε σπρέι για εφέ παλαιωμένου σιδήρου Multi Texture  που δημιουργεί ένα πλούσιο πολύχρωμο ανάγλυφο επίχρισμα.Το εντυπωσιακό διακοσμητικό εφέ δημιουργείται με ταυτόχρονη διανομή πολλαπλών χρωμάτων μέσα από ένα σπρέι. Σχεδιασμένο για ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες. Η σύνθεση με βάση το λάδι παρέχει εξαιρετική κάλυψη και πρόληψη κατά της σκουριάς.

Προσθέστε αμέσως χρώμα και δώστε νέα διάσταση στις DIY κατασκευές σας ή στα έπιπλα κήπου με το Rust-Oleum Multi Texture. Όποια και αν είναι η εμφάνιση σας - από στιβαρή , κομψή έως γήινη - θα βρείτε έναν συνδυασμό χρωμάτων που ταιριάζει στη δημιουργία σας , προσθέτοντας ταυτόχρονα ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες και εμφάνιση που διαρκεί.


 • Διατίθεται σε 3 φινιρίσματα : καφέ , ανθρακί και πράσινο.
 • Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και στη διάβρωση προστατεύει εξωτερικές / εσωτερικές επιφάνειες 
 • Εξαιρετική εμφάνιση παλαιωμένου σιδήρου.
 • Κάλυψη: 6 m²/400ml
 • Εξαιρετική κάλυψη, απόκρυψη και διατήρηση χρώματος.
 • Εσωτερική και εξωτερική χρήση.
 • Μοναδικό φινίρισμα με υφή δημιουργεί εμφάνιση υψηλού επιπέδου

Επισήμανση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008. Το προϊόν ταξινομείται και επισημαίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.
 Εικονογράμματα κινδύνου 
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος Επικίνδυνα συστατικά πρέπει να αναφέρονται στις ετικέττες: τολουόλιο οξικός n-βουτυλεστέρας Δηλώσεις επικινδυνότητας H222-H229 Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. H315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H361d Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο. H336 Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Δηλώσεις προφυλάξεων P210 Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. P251 Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. P321 Χρειάζεται ειδική αγωγή (βλέπε στην ετικέτα). P405 
Brands:
RUST-OLEUM

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Συνδύασε το με...


Χρήσιμα

 1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
 2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
 3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
 4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
 5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.