Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Σπρέι εφέ μετάλλου ακρυλικό Metallic Easy Max Cosmos Lac 400ml

Metallic Easy Max
Σε Απόθεμα
Τιμή σε πόντους: 1000 πόντοι

Δεν αφήνει δαχτυλιές όταν το αγγίζουμε. Μετατρέπει όλες τις επιφάνειες σε ρετρό.μεταλλικές αποχρωσεις. Εχει σατινε φινίρισμα και ειναι ιδανικο γα κάθε διακοσμητική χρηση.

6.50 
6.00 
Κερδίζετε: 0.50 €
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Το σπρέι μετάλλου EASY MAX  είναι ίσως το μοναδικό που μετατρέπει όλες τις επιφάνειες σε ρετρό. Μεταλλικό, ταχυστέγνωτο χρώμα για διακόσμηση με άπειρες εφαρμογές. Για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Το Easy Max Metallic είναι κατάλληλο για χρήση σε επιφάνειες μεταλλικές, γυάλινες, κεραμικές και τις περισσότερες πλαστικές. Μετά από την εφαρμογή μην τρίβετε ή χαράζετε την επιφάνεια. 

Η πρώτη do it your self σειρά μεταλλικών χρωμάτων που ταιριάζει ιδανικά σε αντικείμενα που θέλουμε να εφαρμόζουμε με χρώματα κιμωλίας.Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε