Σπρέι εφέ αμμοβολής Glass Frosted Effect 400ml

7.30 
Σύντομη Περιγραφή:

Εφέ αμμοβολής σε σπρέι της εταιρείας Maston.  Ιδανικό για την διακόσμηση παραθύρων, καθρεπτών, βιτρίνας, γυάλινων πορτών και διαχωριστικών, ντουζιέρας, διακοσμητικών αντικειμένων καθώς και για χειροτεχνίες DIY κατασκευές κλπ..

Τιμή σε πόντους: 1217 πόντοι
Maston Glass Frosted effect
Σε Απόθεμα
+

Το σπρέι εφέ αμμοβολής Glass Frosted είναι ακρυλικό χρώμα που δημιουργεί Εφέ Αμμοβολής- θαμπωμένου γυαλιού σε τζάμια, καθρέπτες και γυάλινα αντικείμενα. Μεταμορφώστε οποιοδήποτε απλό γυαλί σε κλασσικό ή μοντέρνο χρησιμοποιώντας στένσιλ, ή άλλα εργαλεία για μοναδικά σχέδια. Ιδανικό για χρήση σε μικρά διακοσμητικά αντικείμενα όπως φανάρια και αγγεία καθώς και για μεγαλύτερες επιφάνειες π.χ. γυάλινες επιφάνειες, παράθυρα, γυάλινες πόρτες, συρόμενες πόρτες, τοίχους ντους και παράθυρα σάουνων, καθώς και για χειροτεχνίες. 

Δεν κιτρινίζει, είναι ανθεκτικό στο νερό.


Χαρακτηριστικά:

 • Απόχρωση: Άχρωμο- 
 • Απόδοση: 2-3 m2 
 • Το ακροφύσιο (κόκκινο σημείο) μπορεί να ρυθμιστεί σε οριζόντια ή κάθετη θέση ψεκασμού
 • Χρόνος στεγνώματος : Στην αφή 15 λεπτά, πλήρως 2-4 ώρες, μέγιστη σκληρότητα μετά από 1 ημέρες.  
 • Επαναβαφή: 1-2 ώρες 
 • Συσκευασία 400ml 

 Οδηγίες: 

Δοκιμάστε την καταλληλότητα στις πλαστικές επιφάνειες στρώνοντας μια μικρή παρτίδα δοκιμής σε ένα κρυφό σημείο. Ορισμένα πλαστικά, όπως πολυανθρακικά ή ακρυλικά, ενδέχεται να αντιδρούν με τους διαλύτες του προϊόντος. Ψεκαστε τουλάχιστον δύο στρώσεις και αφήστε να στεγνώσει ανάμεσα στα στρώματα μέχρι να μαλακώσουν.

Brands:
maston

MSDS ΕΦΦΕ ΑΜΜΟΒΟΛΗΣ (GLASS_FROSTED_TDS-GR.pdf, 165 Kb) [Λήψη]

Άμεση ανταπόκριση της εταιρίας. Το προϊόν ήρθε κιόλας την επόμενη μέρα, άψογα αμπαλαρισμένο.
Το σπρέι είναι ότι ακριβώς λένε οι προδιαγραφές του, με μοναδική ένστασή στην επιφάνεια κάλυψης. Ενώ περίμενα να μου περισσέψει από 2 φιάλες σπρέι με τα οποία πέρασα 2 χέρια σε 2 παράθυρα ( 0,54 m x 1,21 m) x 2 x 2 = 2,65 m2, ίσα - ίσα που μου έφτασε. Οι πληροφορίες γράφουν ότι η καλυπτική ικανότητα για κάθε φιάλη είναι 2- 3 m2, (άρα για 2 φιάλες 4 - 6 m2), αλλά απ'ότι φαίνεται είναι λιγότερο από το μισό. Ιδανικά θα έλεγα ότι κάθε φιάλη έχει καλυπτική ικανότητα 0,6 έως 1,2 m2.
Γράψτε μια κριτική


ίσως... σας ενδιαφέρει

Χρήσιμα

 1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
 2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
 3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
 4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
 5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.