Εφέ μετάλλου απλό Pintyplus BASIC ακρυλικό χρώμα σε σπρέι 400ml

4.70 
Σύντομη Περιγραφή:

Σπρέι ακρυλικό Novasol BASIC με υψηλό μεταλλικό αποτέλεσμα, συνιστάται για διακοσμητική χρήση.

Σε 3 χρώματα: Εφέ χρυσού, Εφέ ασημιού, Εφέ χαλκού

Τιμή σε πόντους: 784 πόντοι
ΣΠΡΕΙ EFECT METALLIC
Σε Απόθεμα
+

Σπρέι ακρυλικό Novasol Basic με υψηλό μεταλλικό αποτέλεσμα, συνιστάται για διακοσμητική χρήση. Κατάλληλο για χρήση σε μέταλλο, ξύλο, πέτρα, χαρτόνι και άλλα υλικά. Χρήσιμο για ανακαινίσεις σε κάθε είδους αντικείμενα στα οποία θέλετε να δώσετε ένα μεταλλικό αποτέλεσμα. Εφαρμόζεται σε καθαρή επιφάνεια. Σε 3 χρώματα: Εφέ χρυσού, Εφέ ασημιού, Εφέ χαλκού

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Διασπορά 270 / 200ml = 0,6 m2. 520 / 400ml = 1,2 m2

Χρόνος στεγνώματος σε 5 λεπτά, συνολική ξήρανση σε 10 λεπτά.

Επαναβάφεται μετά από 5 λεπτά.

Εφαρμογή:

Η επιφάνεια που πρόκειται να βαφεί πρέπει να είναι καθαρή, στεγνή και απαλλαγμένη από τυχόν ξένες ουσίες.

Ανακινήστε έντονα για 1 λεπτό. Ψεκάστε από απόσταση των 25/30 cm, εφαρμόζοντας λεπτά και γρήγορα στρώματα, πρώτα οριζόντια και στη συνέχεια κάθετα. Είναι σκόπιμο να ψεκάσετε δύο λεπτά στρώματα αντί για ένα παχύ στρώμα ώστε να ληφθεί ομοιόμορφη κάλυψη και για την αποφυγή σταγόνων βαφής. Μόλις η διαδικασία ολοκληρωθεί αντιστρέψτε το δοχείο και πιέστε το ακροφύσιο μέχρι να βγει μόνο αέριο με σκοπό να αποφευχθεί η απόφραξη στο ακροφύσιο.

Να μη χρησιμοποιείται σε συσκευές που είναι συνδεδεμένες με το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας και να εφαρμόζεται σε αεριζόμενους χώρους.

Συμβουλές:

Για να επιτευχθεί μια τέλεια πρόσφυση και προστασία της επιφάνειας, πριν την βαφή με Pintyplus BASIC βάψτε την επιφάνεια με το σπρέι Pintyplus Ferric Primer ή το Pintyplus Universal Primer.

Brands:
Novasol Spray

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική