Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Εφέ καθρέπτη βαφή σε σπρέι Art Mirror Effect Paint Pintyplus 400ml

90.283
11.58 
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρεςΤιμή σε πόντους: 1236 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Effect Paint Pintyplus χαρίζει ένα όμορφο αποτέλεσμα στα αντικείμενα, προφέρει μοντέρνο και όμορφο αποτέλεσμα!

Σπρέι για εφαρμογή εφέ καθρέφτη Pintyplus Art&Craft έξαιρετικό για τον κλάδο της χειροτεχνίας και των καλών τεχνών, πετυχαίνει ένα εκπληκτικό φινίρισμα με εφέ καθρέφτη σε γυαλί, πλαστικό και παρόμοια αντικείμενα. Η εμφάνιση επιτυγχάνεται ψεκάζοντας την πίσω πλευρά της επιφάνειας ώστε να δημιουργήσετε ένα ανακλαστικό φινίρισμα που μοιάζει με καθρέφτη. Εάν η επιφάνεια είναι κατασκευασμένη από γυαλί, ακρυλικό γυαλί ή παρόμοια υλικά, η βαφή με εφέ καθρέφτη Pintyplus μετατρέπει τη βαμμένη επιφάνεια σε εφέ που μοιάζει με καθρέφτη. Πάνω από αδιαφανείς επιφάνειες επιτυγχάνει ένα υψηλό γυαλιστερό ασημί αποτέλεσμα.

Εφαρμόζετε στην εσωτερική πλευρά γυαλιού ή ακρυλικού γυαλιού ώστε να δημιουργήσει  εφέ καθρέφτη. Ιδανικό για αντικείμενα εσωτερικής διακόσμησης (όπως γυάλινα βάζα, φιάλες, σανίδες τραπεζιού, κηροπήγια, και άλλα

Μπορούμε επίσης να επιτύχουμε ένα ασημί αποτέλεσμα πολύ υψηλής γυαλάδας σε αδιαφανείς επιφάνειες. Συνιστάται η εφαρμογή του σε πολύ λείες επιφάνειες.

Για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα που μοιάζει με καθρέφτη, εφαρμόστε σκέτο το προϊόν χωρίς αστάρωμα της επιφάνειας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Μορφή: 400/520ml
  • Έκταση: 2 m2
  • Συνολικός χρόνος στεγνώματος: 5 λεπτά
  • Ξαναβάψιμο: μετά από 2 λεπτά (κάθε στρώση)

Πώς να εφαρμόσετε:

Η επιφάνεια που θα βαφεί πρέπει να είναι καθαρή, στεγνή και απαλλαγμένη από τυχόν ρύπους. Ανακινήστε δυνατά το δοχείο για 1 λεπτό αφού ηχήσουν οι μπάλες ανάμειξης. Ψεκάστε από απόσταση 20 cm, εφαρμόζοντας λεπτές και γρήγορες στρώσεις, πρώτα οριζόντια και μετά κάθετα.

Μετά τη χρήση. Καθαρίστε το ακροφύσιο γυρίζοντας το αεροζόλ ανάποδα και ψεκάστε μέχρι να βγει μόνο αέριοΤο προϊόν ταξινομείται και επισημαίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.

 Εικονογράμματα κινδύνου 


Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος Επικίνδυνα συστατικά πρέπει να αναφέρονται στις ετικέττες: τολουόλιο οξικός n-βουτυλεστέρας Δηλώσεις επικινδυνότητας H222-H229 Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. H315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H361d Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο. H336 Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Δηλώσεις προφυλάξεων P210 Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. P251 Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. P321 Χρειάζεται ειδική αγωγή (βλέπε στην ετικέτα). P405 

Brands
Pintyplus Spray
Χρώμα
Ασημί
Find similar

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
  • Αγόρασαν επίσης...
 
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε