Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Σετ επιδιόρθωσης βαφής και γυάλισμα 4τμχ

KIT4CP
26.55 
23.80 
Κερδίζετε: 2.75 €
In stock
Τιμή σε πόντους: 2539 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Σετ επιδιόρθωσης βαφής αυτοκινήτων με χρώμα σε σπρέι και γυάλισμα με αλοιφή και σφουγγαράκι χειρός meguairs. Ιδανικό για μικροεπισκευές και τοπικές επιδιορθώσεις χρώματος αυτοκινήτου.

Σετ επιδιόρθωσης βαφής αυτοκινήτων με σπρέι και γυάλισμα με αλοιφή. Περιλαμβάνει όλους τους κωδικούς χρωμάτων, ανεξαρτήτως απόχρωσης (αμέταλλες, μεταλλικές ή αποχρώσεις πέρλας). Το σετ είναι ιδανικό για μικροεπισκευές και τοπικές επιδιορθώσεις χρώματος αυτοκινήτου. Μετά την αποκατάσταση της βαφής μπορείτε να προχωρήσετε σε γυάλισμα με την αλοιφή και το σφουγγαράκι χειρός. Αν ακολουθηθούν τα σωστά βήματα τότε η επισκευή γρατσουνιών ή αλλοίωση χρώματος αυτοκινήτου ή μηχανής είναι εύκολη υπόθεση.

Το σετ περιλαμβάνει:


Οδηγίες επιδιόρθωσης : 

 1. Βήμα. Καθαρίστε την επιφάνεια. Με ένα καθαρό, απαλό πανί και τη χρήση ειδικού καθαριστικού απομακρύνετε λιπαρές ουσίες και υπολείμματα χρώματος.
 2. Βήμα.  Όπως σε κάθε εργασία βαφής, η προεργασία είναι το παν. Καλύπτουμε με χαρτοταινία και εφημερίδα τα σημεία που δεν θα εργαστούμε.
 3. Βήμα. Γυαλοχαρτάρουμε  με το χέρι χρησιμοποιώντας σφουγγάρι χοντρό στην αρχή και στην συνέχεια λίγο ψιλότερο. Με αυτό το τρόπο πετυχαίνουμε την εξομάλυνση των τοιχωμάτων και των ακμών της ζημιάς. 
 4. Βήμα. Με το καλής ποιότητας primer σπρεί με ισχυρό δείκτη πρόσφυσης ασταρώνουμε. Το πάχος των στρώσεων ασταριού που θα εφαρμόσουμε εξαρτάται από το μέγεθος της ζημιάς. Όσο μικρότερη η ζημιά, τόσο λεπτότερες στρώσεις ασταριού. Όταν το ασταρι στεγνώσει τρίβουμε με ψιλό γυαλοχαρτο
 5. Βήμα. Ψεκάζουμε με το σπρεί χρώμα σταδιακά με μικρές στρώσεις έως ότου σχηματιστεί μικρή προεξοχή στην ζημιά σας. Όταν το χρώμα στεγνώσει τρίβουμε όπως στο στο αστάρι παραπάνω.
 6. Βήμα. Τελικό στάδιο το βερνίκι. Τρίβουμε όλο το πλαίσιο, σκουπίζουμε και εφαρμόζουμε το βερνίκι σε σπρέι σταδιακά όπως και το χρώμα σε λεπτές στρώσεις 
 7. Τέλος στην περίπτωση που η τελική επιφάνεια διαφέρει γυαλίζουμε το χρώμα με το ειδικό σφουγγάρακι και την αλοιφή γυαλίσματος για να έχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα

* Συμπληρώστε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας τον κωδικό χρώματος, την απόχρωση και την μάρκα του αυτοκινήτου σας στο τμήμα "Σημειώσεις Πελάτη".

Πώς βρίσκω τον κωδικό χρώματος του οχήματος μου;

Ο κωδικός χρώματος του κατασκευαστή συνήθως βρίσκεται κωδικοποιημένα σε κάποιο ταμπελάκι πάνω στο αυτοκίνητο ή στο βιβλίο του κατασκευαστή. Κάθε αυτοκίνητο, ανάλογα την εταιρεία κατασκευής του, αναγράφει έναν ειδικό κωδικό που αναφέρεται στο χρώμα του. Συνήθως μπροστά από αυτόν τον κωδικό προηγείται η λέξη COLOUR/PAINT ή TRIM. Τα πιθανότερα σημεία για να βρείτε αυτόν τον κωδικό, ανάλογα τη μάρκα του οχήματος σας, είναι τα εξής: Επάνω σ' ένα ταμπελάκι, το οποίο είναι τοποθετημένο στο χώρο της μηχανής του αυτοκινήτου, Δίπλα στην πόρτα του οδηγού ή του συνοδηγού, πάνω στην κολώνα, στο πορτ-μπαγκάζ, πάνω στο άνοιγμα της πόρτας ή κάτω από τη μοκέτα, στο βιβλίο που δίνει το εργοστάσιο.

Για να βρείτε το δικό σας σημείο ανάλογα με το μοντέλο του αυτοκινήτου, μπορείτε να συμβουλευτείτε το Google.gr αναγράφοντας Color code location < μοντέλο & χρονολογία αυτοκινήτου.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
 • Συνδύασε το με...
 • Είδατε πρόσφατα
 • Bestsellers
 • Δημοφιλέστερα
 • Αγόρασαν επίσης...
 
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε