Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

3Μ Ταινια διπλης όψης μόνιμης συγκόλλησης VHB 110GF 12mm X 3 Mέτρα

110GF
In stock
Τιμή σε πόντους: 1167 πόντοι

Διπλής όψεως μπορεί να αντικαταστήσει τα μηχανικά μέσα στερέωσης (καρφιά, βίδες,ηλεκτροσυγκολλήσεις) ή τις υγρές κόλλες. Προσφέρει μόνιμη στεγανοποίηση ενάντια στο νερό, την υγρασία και πολλά άλλα

7.00 
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Ταινία διπλής όψης 3Μ πολύ ισχυρής συγκόλλησης για αποτελεσματική εναλλακτική λύση ένταντι των παραδοσιακών συστημάτων μηχανικής στερέωσης.προσφέειε τέλειο αποτέλεσμα συγκόλλησης μετάλλων & επιφανειών χαμηλής και μέσης επιφανειακής ενέργειας οι οποίες είναι δύσκολο να συγκολληθούν αποτελεσματικά. 

Χρησιμοποιείται για στερέωση διακοσμητικών και προστατευτικών πλαισίων, εμβλήματα και πλαστικά ή ελαστικά μέρη στα αυτοκίνητα, πινακίδες και λογότυπα. .Σε εφαρμογές πολλών κλάδων, όπως στις μεταφορές, τις λευκές συσκευές, τα ηλεκτρονικά, τις επιγραφές και τα εκθετήρια, καθώς και σε άλλους τομείς της βιομηχανίας, για διαδικασίες συναρμολόγησης πριν από επεξεργασία σε φούρνους βαφής, καθώς και για εφαρμογές διακοσμητικών υλικών και εξαρτημάτων.


  • Σχεδόν αόρατη συγκόλληση, για αποτέλεσμα με λείες επιφάνειες.
  • Γκρι συγκολλητική ταινία πολλαπλών χρήσεων, πάχους 12 mm, με αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και προσαρμόσιμο πυρήνα από ακρυλικό αφρώδες υλικό, που προσφέρει υψηλή αρχική συγκόλληση.
  • Μπορεί να αντικαταστήσει τα μηχανικά μέσα στερέωσης (καρφιά, βίδες,ηλεκτροσυγκολλήσεις) ή τις υγρές κόλλες.
  • Προσφέρει μόνιμη στεγανοποίηση ενάντια στο νερό, την υγρασία και πολλά άλλα.
  • Επιτρέπει τη χρήση πιο λεπτών, πιο ελαφριών και ανόμοιων υλικών.
  • Εξαιρετική αντοχή στη θερμοκρασία κατά τη συγκόλληση μεταλλικών μερών, πριν από διαδικασίες θερμικής σκλήρυνσης.Brands:
3M

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε