Προετοιμάστε τα τζάμια του αυτοκινήτου για τον χειμώνα!

30/11/2018
Perfect Clarity της Meguiar's

Τον χειμώνα η ορατότητα κατά την οδήγηση μειώνεται, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην χώρα μας, και μπορεί να επιδεινωθεί από την κακή κατάσταση των κρυστάλλων του αυτοκινήτου. 

Στο άρθρο αυτό θα δούμε πως μπορούμε να προετοιμάσουμε το παρμπρίζ και τα παράθυρα του αυτοκινήτου, σε 3 βήματα, διασφαλίζοντας 100% ορατότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Βήμα 1: Καθαρισμός κρυστάλλων.

Ο λόγος που δεν θα εφαρμόζαμε μια γυαλιστική αλοιφή στο χρώμα του αυτοκινήτου προτού πλυθεί ισχύει και για τα τζάμια του αυτοκινήτου. Αφαιρούμε κάθε βρωμιά, σκόνη και ρύπους με ένα προϊόν όπως το καθαριστικό γυαλιού Perfect Clarity της Meguiar's με μια πετσέτα μικροϊνών.

Βήμα 2: Επαναφορά διαύγειας κρυστάλλων.

Το επόμενο που πρέπει να κάνουμε είναι να απομακρύνουμε την επίμονη βρωμιά και τις κηλίδες και επαναφέρετε, με ασφάλεια, την διαύγεια στο τζάμι του αυτοκινήτου. Για να το πετύχουμε χρειαζόμαστε μια καθαριστική αλοιφή κρυστάλλων όπως την Perfect Clarity Glass Polishing Compound της Meguiar's και ένα σφουγγαράκι μικροινών. Εφαρμόζουμε με κυκλικές κινήσεις εξασφαλίζοντας μια ομοιόμορφη επίστρωση σε όλο το παρμπρίζ και αφαιρούμε τα υπολείμματα με μια καθαρή πετσέτα μικροϊνών.

Βήμα 3: Σφράγισμα κρυστάλλων.

Τώρα που τα κρύσταλλα απέκτησαν την αρχική τους διαύγεια έφτασε η ώρα να τα προστατεύσουμε με το Clarity Glass Sealant της Meguiar's, με προηγμένη υδροφοβική σύνθεση για μέγιστη απώθηση της βροχής και καλύτερη ορατότητα κατά την οδήγηση.


Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική