Γιατί η προστασία των εργαζομένων είναι απαραίτητη;

12/11/2016
ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Κάποιοι από τους κλάδους εργασίας με υψηλό δείκτη επικινδυνότητας είναι η Γεωργία, BTP - Κατασκευές, Ελαιοχρωματισμοί, Βαριά βιομηχανία, Εργοστάσια, Μεταφορές, Πετρέλαιο- Φυσικό αέριο, Ορυχεία, Αιολικά πάρκα.

Μια από τις πιο συνηθισμένες αιτίες ατυχημάτων είναι η πτώση από σκάλα και ένας από τους λόγους που μπορεί να συμβεί είναι τα μη κατάλληλα παπούτσια.

Αν θέλετε να είναι η εργασία σας πιο ανθρώπινη και αποδοτική εφοδιαστείτε με είδη ατομικής προστασίας από την ERGOMARKET.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μποτάκια ασφαλείας, παπούτσια εργασίας, ρούχα εργασίας (παντελόνια, γιλέκα, αδιάβροχα, ισοθερμικά, τζάκετ, μπουφάν), μάσκες εργασίας, γυαλιά εργασίας,γυαλιά εργασίας, γάντια εργασίας, Ιταλικής κατασκευής αλλά και κορυφαία BRANDS:

DELTA PLUS (PANOPLY): Για περισσότερα από 35 χρόνια χάρη στην τεχνογνωσία της στα είδη ατομικής προστασίας PPE (Personal Protective Equipment) βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας της με προσιτά και καινοτόμα προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία. Η DELTA PLUS εξασφαλίζει την ποιότητα και τον έλεγχο των προϊόντων της. Σήμερα δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 90 χώρες.

3Μ: Εφαρμόζει την επιστήμη για να δημιουργεί προϊόντα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την εργασία. Δραστηριοποιείται από το 1902 με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων περιλαμβανομένης και της προστασίας εργαζομένων.

BENMAN: Τα προϊόντα της κατασκευάζονται σε εργοστάσια στη Γερμανία, την Αγγλία, την Αυστρία, την Ιταλία και την Ολλανδία, τα οποία έχουν επιλεγεί προσεκτικά για τις διαδικασίες παραγωγής, τις εγκαταστάσεις, τα μηχανήματα και την προσήλωσή τους στις τρέχουσες διεθνείς προδιαγραφές.

COFRA: Ξεκίνησε στην Ιταλία το 1938 σαν εργαστήριο κατασκευής παπουτσιών που χρησιμοποιούσε για τις σόλες ελαστικά στρατιωτικών φορτηγών και στρατιωτικές στολές για το πάνω μέρος. Σήμερα είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής ειδών ατομικής προστασίας εργαζομένων στον κόσμο.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική