DIY Shabby chic με σύστημα ψεκασμού για χρώμα κιμωλίας!

03/08/2018
DIY Shabby chic με σύστημα ψεκασμού για χρώμα κιμωλίας!

Είστε λάτρεις των DIY κατασκευών με χρώμα κιμωλίας; Αφήστε τα πινέλα κάτω...Σας έχουμε υπέροχα νέα! 

Η Wagnrer φέρνει στον χώρο του DIY το πιστόλι βαφής για χρώμα κιμωλίας  Studio Home Decor. Είναι ειδικό για DIY δημιουργίες και κατάλληλο για όλα τα χρώματα κιμωλίας, διακοσμητικά χρώματα, αστάρια, λάδια, βερνίκια και σμάλτο. 

Για να σας παρουσιάσουμε σύστημα ψεκασμού για Chalk Paint θα σας δείξουμε πως μπορείτε να μετατρέψετε μια παλιά κορνίζα σε Shabby chic.


Χαρακτηριστικό του Shabby Chic είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα αποπνέει τη γοητεία του χρησιμοποιημένου. Αυτό συνήθως δημιουργείται από φθαρμένες επιφάνειες, όπου μέσα από γρατζουνιές και φθορές του χρώματος, εμφανίζεται το υλικό του αντικειμένου ή παλιότερες στρώσεις βαφής. 

Θα χρειαστείτε:

  • Ξύλινη κορνίζα 
  • Σύστημα ψεκασμού για Chalk Paint Studio Home Decor
  • Χρώματα κιμωλίας 
  • Βερνίκι νερού ή κερί 
  • Σφουγγάρι λείανσης, λεπτό 
  • Σφουγγάρι λείανσης, χοντρό 
  • Πανί


Βήματα:

1. Πριν βάψετε λειαίνετε ελαφρά ελαφρά την κορνίζα. Τα παλιά στρώματα χρωμάτων αφαιρούνται και το νέο χρώμα κολλά καλύτερα. Στη συνέχεια, σκουπίστε προσεκτικά τη σκόνη με ένα πανί μικροϊνών.


2. Καλύψτε καλά την περιοχή εργασίας σας.  Έτσι το πλαίσιο εικόνας μπορεί να ψεκαστεί από όλες τις πλευρές. Ανακατέψτε προσεκτικά το χρώμα κιμωλίας, χύστε το στο πιστόλι βαφής WAGNER και αραιώστε το (5 - 10%). Ανακατεύετε καλά πάλι. Ρυθμίστε το ρυθμό παράδοσης του υλικού στον ψεκαστήρα βαφής στο ελάχιστο.


3. Ψεκάστε την ξύλινη κορνίζα με λεπτά στρώματα chalk paint για να αποφύγετε τον σχηματισμό σταγόνων. Στη συνέχεια αφήστε το χρώμα κιμωλίας να στεγνώσει καλά.



4. Τώρα χρησιμοποιήστε ένα χονδρό σφουγγάρι λείανσης για να τρίψετε τις περιοχές του πλαισίου όπου θέλετε να εμφανίζεται το αρχικό χρώμα. 

Στις άκρες αυτό γίνετε πιο εύκολα απo ότι στις επιφάνειες.

Συμβουλή: Για να προστατεύσετε την δημιουργία σας, ψεκάσετε την κορνίζα με διάφανο βερνίκι νερού.



πηγή: www.wagner-group.com

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική