Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Βαφή δαγκάνας φρένων σε σπρέι πράσινη Brake Caliper spray paint Pintyplus Auto 400ml

90.160
6.40 
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τιμή σε πόντους: 683 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Σπρέι για δαγκάνες φρένων πράσινο ειδικά σχεδιασμένο για τη βαφή, τη διακόσμηση και την προσαρμογή των δαγκανών των φρένων όλων των τύπων αυτοκινήτων, ειδικά των σπορ αυτοκινήτων.

Χρώμα ψεκασμού δαγκάνας φρένων της Pintyplus Brake Caliper σε λαχανί απόχρωση παρέχει το επίπεδο αγκυρώσεως και θερμικής αντίστασης που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας για να κυλήσει σε δρόμους και αυτοκινητόδρομους. Διατίθεται σε τρία χρώματα ανθεκτικά στους 180 ℃. Ιδανικό σπρέι για το βάψιμο των δαγκανών των φρένων του αυτοκινήτου σας. Για βαφή στις δαγκάνες φρένων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Δεν ραγίζει, fade ή σκουριάζει. Τρίψτε με γυαλόχαρτο την επιφάνεια και εφαρμόστε σε καθαρή, στεγνή, καθόλου λιπαρή επιφάνεια. Περάστε αρκετά λεπτά στρώματα. Σκλήρυνση μετά από 24 ώρες

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

 • Μορφή 520 / 400 ml
 • Απόδοση = 2 m2
 • Επιφανειακό στέγνωμα μετά από 2 ώρες, ολικό μετά από 4 ώρες.
 • Επαναβάφεται εντός 1 ώρας ή μετά από 5 ημέρες.
 • Θερμική αντίσταση 180 ºC.
 • Γυαλιστερό φινίρισμα.
 • Υψηλή ευελιξία και προσκόλληση.
 • Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Οδηγίες χρήσης:

Ανακινήστε το σπρέι για 1 λεπτό αφού ηχήσουν οι μπάλες ανάμειξης και μετά εφαρμόστε λεπτές στρώσεις στην επίστρωση. Μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία μέσα στα πρώτα 60 λεπτά, όχι περισσότερο. Αν περιμένετε περισσότερο, θα πρέπει να το κάνετε αρκετές ημέρες αργότερα. 

Σε ήδη βαμμένες επιφάνειες, αν το χρώμα έχει κολλήσει καλά, προχωρήστε σε ελαφρύ τρίψιμο για να διευκολύνετε την πρόσφυση. Εάν το προηγούμενο χρώμα είναι σε κακή κατάσταση, θα πρέπει να αφαιρεθεί. Σε αυτήν την περίπτωση, συνιστούμε να τα αποσυναρμολογήσετε, να τα αφαιρέσετε με σπρέι Διαβρωτικο Greenox


Επισήμανση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008 Το προϊόν ταξινομείται και επισημαίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.
Εικονογράμματα κινδύνου GHS02 GHS07 GHS08

Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος
Επικίνδυνα συστατικά πρέπει να αναφέρονται στις ετικέττες: τολουόλιο
Δηλώσεις επικινδυνότητας H222-H229 Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. H315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος.
H361d Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο. H304 Μπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς. H412 Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. 
Brands
Pintyplus Spray
Find similar

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
 • Συνδύασε το με...
 • Είδατε πρόσφατα
 • Bestsellers
 • Δημοφιλέστερα
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε