Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Σπρέι αναπαραγωγής δομής κατεστραμμένων πλαστικών μαύρο Chamäleon Structure Paint Black 500ml

26340
In stock
Τιμή σε πόντους: 1834 πόντοι

Σπρέι προστατευτικό υφασμάτων Chemical Guys SPI21016  δημιουργεί μια αόρατη ασπίδα για να απωθεί τους λεκέδες με βάση το λάδι και το νερό.Λειτουργεί και ως προστατευτικό έναντι δυσάρεστων οσμών. Μία εφαρμογή μπορεί να διαρκέσει 8 μήνες.

11.00 
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Σπρέι βαφής μαύρο Structure Paint Black για την αποκατάσταση της δομής της επιφάνειας των κατεστραμμένων πλαστικών μερών. Η δομή ψεκασμού αναπαράγει κατεστραμμένα πλαστικά ή εξωτερικά μέρη αυτοκινήτου, π.χ. προφυλακτήρες, καθρέφτες, κουφώματα και εξαρτήματα ρύθμισης καθώς και εσωτερικό αυτοκινήτου, όπως ταμπλό, επένδυση πόρτας, κεντρική κονσόλα και επένδυση μπότας / μπότας 

ΠΡΟΙΟΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ


Χαρακτηριστικά:

  • Δομική αναπαραγωγή κατεστραμμένων πλαστικών και πλαστικών μερών.
  • Απλή εφαρμογή που εξοικονομεί χρόνο.
  • Ιδανικό για επιτόπια επισκευή και επίστρωση όλων των πλαστικών εξαρτημάτων του οχήματος.
  • Κατάλληλο για εξωτερικά πλαστικά ανταλλακτικά αυτοκινήτου π.χ. κουφώματα πόρτας, καθρέφτες, ανταλλακτικά και προφυλακτήρες καθώς και εσωτερικούς χώρους π.χ. ταμπλό, κεντρική κονσόλα, πάνελ πόρτας και επένδυση πορτμπαγκάζ.

Οδηγίες χρήσης

  1. Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια που σκοπεύετε να ψεκάσετε είναι καθαρή και στεγνή πριν από την εφαρμογή.
  2. Καλύψτε τυχόν εσωτερικά πλαστικά, χειριστήρια καθισμάτων, εξωτερικά καλούπια, επένδυση κ.λπ. για να αποφύγετε τον υπερβολικό ψεκασμό.
  3. Ανακινήστε καλά για να διατηρηθεί το προϊόν αναμεμιγμένο
  4. Ψεκάστε ομοιόμορφα σε ολόκληρη την επιφάνεια και λίγο επιπλέον στις ραφές. Μην κορεσμός υλικού - λιγότερο είναι περισσότερο. 
  5. Απλώστε 2 στρώσεις, αφήνοντας να στεγνώσουν 30 λεπτά μεταξύ των στρώσεων.
  6. Σκουπίστε τυχόν υπερβολικό ψεκασμό στο χρώμα 


Δηλώσεις επικινδυνότητας:

Επισήμανση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008. Το προϊόν ταξινομείται και επισημαίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.
 Εικονογράμματα κινδύνου 
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος Επικίνδυνα συστατικά πρέπει να αναφέρονται στις ετικέττες: τολουόλιο οξικός n-βουτυλεστέρας Δηλώσεις επικινδυνότητας H222-H229 Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. H315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H361d Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο. H336 Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Δηλώσεις προφυλάξεων P210 Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. P251 Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. P321 Χρειάζεται ειδική αγωγή (βλέπε στην ετικέτα). P405 
Brands:
CHAMÄLEON

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε