Βρείτε αποκλειστικά προϊόντα για την επιδιόρθωση βαφής του αυτοκινήτου σας σε οικονομικές τιμές για εκπληκτικά αποτελέσματα.

18.00 
ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ 2Κ Epoxy Primer με αντιδιαβρωτικές ιδιότητες  για τις γυμνές μεταλλικές επιφάνειες  των αυτοκινήτων, και όχι μονο. με βελούδινο φινίρισμα και προστασία από την σκουριά.
8.00 
Σπρέι εφέ καθρέφτη - χρωμίου Chamaleon Chrome Effect προσφέρει εκπληκτική φωτεινότητα και λάμψη στα έργο σας. Δώστε νέα ζωή σε μια ποικιλία υλικών.
Νέο  ENGINE PAINT σπρέι θερμοανθεκτικό  έχει εξαιρετική πρόσφυση, απλώνεται εύκολα σε δυσπρόσιτα σημεία και έχει καλή κάλυψη. Η καινοτομία του είναι ένα σπρέι βαφής με βάση τη σιλικόνη που είναι ανθεκτικό στη θερμότητα έως και 300 °C.
BrandsCHAMÄLEON ΧρώμαΜαύρο
Chamaleon Transparenti Paint For Glass & Plastic υψηλής ποιότητας διαφανές χρώμα ειδικά σχεδιασμένο για να δημιουργήσετε ένα εφέ για τα πίσω φώτα του αυτοκινήτου και όχι μόνο με πολύ καλή αντοχή στο φως, χωρίς κιτρίνισμα
BrandsCHAMÄLEON ΧρώμαΚόκκινο
9.10 
Plastic Filling Primer 26015 της Chamaleon αστάρι και γεμιστικο για πλαστικά που σχετικά πολύπλοκες διαδικασίες όπως ζέσταμα με φλόγα ή πλάσμα η επεξεργασία καθίσταται περιττή σε πολλές περιπτώσεις. Επαναβάφεται με χρώμα μονής ή και διπλής.
8.20 
Αστάρι 1K Epoxy Primer με αντιδιαβρωτικές ιδιότητες  για τις γυμνές μεταλλικές επιφάνειες  των αυτοκινήτων, και όχι μονο. με βελούδινο φινίρισμα και προστασία από την σκουριά.
10.90 
Σπρέι αποκατάσταση της δομής της επιφάνειας των κατεστραμμένων πλαστικών μερών. Η δομή ψεκασμού αναπαράγει κατεστραμμένα πλαστικά ή εξωτερικά μέρη αυτοκινήτου, π.χ. προφυλακτήρες, καθρέφτες, κουφώματα και εξαρτήματα ρύθμισης καθώς και στο εσωτερικό αυτοκινήτου.
8.80 
Διακοσμητική βαφή για δαγκάνες αυτοκινήτων Brake Caliper Paint Chamaleon με εξαιρετική αισθητική και φινίρισμα εργοστασιακού επιπέδου με εξαιρετική κάλυψη στις δαγκάνες και επίπεδο aftermarket αγωνιστικού επιπέδου. Το χρώμα σε spray για τις δαγκάνες των φρένων, δίνει μια πολύ όμορφη εμφάνιση...
8.90 
Σπρέι αστάρι αυτοκινήτου της νέας σειράς Chamaleon σε γρι χρώμα. Συνδυάζει την υψηλή ποιότητα Chamaleon με χαμηλή τιμή. Προϊόν προέλευσης γερμανίας
12.49 
Σπρέι βαφής πλαστικών & δερματίνων αυτοκινήτου υψηλής ποιότητας για επιδιόρθωση ή διακόσμηση σε  φυσικά και τεχνητά δέρματα
Ταχυστέγνωτο ακρυλικό χρώμα σε σπρέι για πλαστικά Bumper Paint Chamaleon με εξαιρετική κάλυψη και αντοχή. Κατάλληλο για χρήση σε όλες τις πλαστικές επιφάνειες, προφυλακτήρες αυτοκινήτου κλπ. 
BrandsCHAMÄLEON ΧρώμαΜαύρο
26.00 
Βερνίκι 2K Chamäleon,  υψηλής ποιότητας και μακράς διαρκείας γυαλάδα σε οχήματα και μοτοσικλέτες, με πολύ υψηλή στιλπνότητα. Ανθεκτικό στον χρόνο και τις γρατζουνιές και εξαιρετική προστασία έναντι των UV ακτινών.
8.00 
Αστάρι 1K wash primer με αντιδιαβρωτικές ιδιότητες  για τις γυμνές μεταλλικές επιφάνειες  των αυτοκινήτων, και όχι μονο. Εφαρμόζεται εύκολα, απλώνει θαυμάσια, δίνει βελούδινο φινίρισμα και προστασία από την σκουριά, έχοντας εξαιρετική ικανότητα στεγανοποίησης, πρόσφυσης και γεμιστικότητας
29.50  28.20 
Μετά το γυάλισμα των φαναριων για μακροχρόνια λύση στα φανανια σας  που διαρκεί συνδυάστε  το άχρωμο   αστάρι   πλαστικών σε σπρέι Chamäleon με το σπρέι βερνίκι δύο συστατικών με σκληρυντή 2K Klarlack Chamäleon.
11.80 
Διάφανο  αστάρι   πλαστικών σε σπρέι Chamäleon είναι υψηλής ποιότητας αστάρι, ταχείας ξήρανσης για επεξεργασμένες και ακατέργαστες επιφάνειες διαφόρων τύπων πλαστικού . Κατάλληλο για πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου (π.χ. προφυλακτήρες , σπόιλερ, καθρέπτες , φανάρια  κλπ ), καθώς και οποιοδήποτε πλαστικό αντικείμενο ( έπιπλα, σκληρό πλαστικό βαλίτσες , παιχνίδια , κλπ .. )
18.00 
Βερνίκι δυο συστατικών 2K Klarlack Chamäleon σε σπρέι. Υψηλής ποιότητας και μακράς διαρκείας γυαλάδα σε οχήματα και μοτοσικλέτες, με πολύ υψηλή στιλπνότητα. Ανθεκτικό στον χρόνο και τις γρατζουνιές και εξαιρετική προστασία έναντι των UV ακτινών.
Product filters
Εύρος Τιμών

 – 

  • 7
  • 29
Κατασκευαστής (1)
    Προβολή όλων (19)