Σπρέι προστασίας και έντονης γυαλάδας για ταμπλό, βινύλιο & λάστιχο G4016 Supreme Shine Vinyl & Rubber Protectant Meguiar's 473ml

14.40 
Σύντομη Περιγραφή:

Σπρέι υψηλής γυαλάδας και προστασίας ταμπλό, βινυλίου, λάστιχου και πλαστικού Supreme Shine Vinyl & Rubber Protectant G4016 της Meguiar's. Με μη λιπαρή σύνθεση μπλοκάροντας τις βλαβερές UV ακτίνες και σφραγιστική προστασία Scotchgard™.

Τιμή σε πόντους: 2400 πόντοι
G4016 Meguiar's
Σε Απόθεμα
+

Προστατευτικό σπρέι έντονης γυαλάδας Supreme Shine Vinyl & Rubber Protectant G4016 της Meguiar's. Κερδίστε καθαρισμό, προστασία και εκθαμβωτική γυαλάδα στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας.

Υψηλή γυαλάδα σε ταμπλό, τριμ και πάνελ πόρτας, πλαστικούς προφυλακτήρες και λάστιχα με παράλληλη προστασία και συντήρηση βινυλίου, λάστιχου και πλαστικού. Η σύνθεση του είναι μη λιπαρή, προστατεύει, γυαλίζει και καθαρίζει μπλοκάροντας τις βλαβερές UV ακτίνες.

Το σπρέι έντονης γυαλάδας Supreme Shine, δίνει προστασία διαρκείας από την γήρανση, το ξεθώριασμα και το ράγισμα, με την ειδική σφραγιστική προστασία Scotchgard™.

Χαρακτηριστικά:

  • Μη λιπαρή σύνθεση που καθαρίζει, γυαλίζει & προστατεύει.
  • Εξαιρετικό μπλοκάρισμα ακτινοβολίας UV-Προστασία διαρκείας από ξεθώριασμα, ράγισμα & γήρανση.
  • Επαναφέρει το φυσικό χρώμα & γυαλάδα σε βινύλιο, λάστιχο και πλαστικό.
  • Με σφραγιστική προστασία Scotchgard™.

ΟΧΙ: χρήση σε πέλμα ελαστικού, σε σέλα & πεντάλ μοτοσυκλέτας ή ποδηλάτου και σε επιφάνειες που δεν επιθυμούμε γυαλιστερό φινίρισμα.

Μακριά από διαφανές πλαστικό. Αποφύγετε ψεκασμό σε μπετόν ή ασφαλτικό σκυρόδεμα.

Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ

 CLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008
Αυτό το υλικό δεν ταξινοµείται ως επικίνδυνο σύµφωνα µε τον Κανονισµό (EC) αριθ. 1272/2008, όπως τροποποιήθηκε, για την ταξινόµηση, την επισήµανση και τη συσκευασία ουσιών και µειγµάτων. 
Συµπληρωµατικές δηλώσεις κινδύνου: EUH208 Περιέχει Μίγµα 5-χλωρο-2-µεθυλο-2H-ισοθειαζολ-3-όνης και 2-µεθυλο-2Hισοθειαζολ-3-όνης. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Συστατικά κατά (EU) No 528/2012 για τα βιοκτόνα προϊόντα: Περιέχει ένα βιοκτόνο προϊόν : Περιέχει C(M)IT/MIT (3:1).Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
Σηµειώσεις για την επισήµανση: Ενηµερωµένο ως προς τον Κανονισµό (EC) No.648/2004 για τα απορρυπαντικά. Συστατικά κατά 648/2004: Τουλάχιστον5% αλλά κάτω του 15%: Αλειφατικούς υδρογονάνθρακες.Κάτω του 5%: Μη ιονική επιφανειοδραστική ουσία. Περιέχει επίσης: Αρωµατικές ουσίες, εξυλοκινναµάλη, κιτρονελλόλη, λιναλοόλη, 2-(4-tertβουτυλοβενζυλo)προπιοναλδεΰδη,µίγµα µεθυλχλωροϊσοθειαζωλινόνης και µεθυλισοθειαζωλινόνης (3:1). Με βάση τα διαθέσιµα στοιχεία, το CASRN 78330-21-9 ταξινοµείται ως Eye 1 σε> = 10% και Eye 2 σε> = 5%, αλλά <10%. 


Brands:
Meguiar's
Χρήση για:
  • Αυτοκίνητο

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας G4016 (g4016_msds_gr_7_7_17_1.pdf, 211 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

ίσως... σας ενδιαφέρει

Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.