Προστατευτικό υφασμάτων Fabric Guard Chemical Guys 473ml

26.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Σπρέι προστατευτικό υφασμάτων Chemical Guys SPI21016  δημιουργεί μια αόρατη ασπίδα για να απωθεί τους λεκέδες με βάση το λάδι και το νερό.Λειτουργεί και ως προστατευτικό έναντι δυσάρεστων οσμών. Μία εφαρμογή μπορεί να διαρκέσει 8 μήνες.

Τιμή σε πόντους: 4333 πόντοι
Fabric Guard Chemical Guys SPI21016
Σε Απόθεμα
+

Σπρέι αδιαβροχοποίησης υφασμάτων Fabric Guard  της  Chemical Guys είναι μια προστατευτική επίστρωση με μικρο-δεσμούς στις ίνες των υφασμάτων για να απωθεί τη βρωμιά, τα υγρά και τους λεκέδες σε χαλιά, ταπετσαρίες, καθίσματα, πάνελ στις πόρτες μέχρι και παπούτσια ,  προστατεύοντας παράλληλα από τις ακτίνες UV του ηλίου. Αυξάνει την επιφανειακή τάση στο ύφασμα, επιτρέποντας έτσι στο υγρό που προκαλεί λεκέ να γλιστράει στην επιφάνεια και να μην ποτίζει μέσα δημιουργώντας λεκέ.. Το σπρέι Fabric Guard διατηρεί την αρχική αίσθηση και το χρώμα της επιφάνειας που προστατεύεται και είναι άοσμο όταν στεγνώνει.


 • Αντισταθείτε στα ατυχήματα της καθημερινότητας
 • Μειώστε την ανησυχία για διαρροές
 • Προστατεύστε χωρίς έντονες χημικές οσμές
 • Διατηρήστε τα υφάσματα καθαρά για περισσότερο χρόνο
 • Προστατέψτε από τον καφέ, το τσάι, το κρασί, το λίπος, τα τρόφιμα

Οδηγίες χρήσης

 1. Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια που σκοπεύετε να ψεκάσετε είναι καθαρή και στεγνή πριν από την εφαρμογή.
 2. Καλύψτε τυχόν εσωτερικά πλαστικά, χειριστήρια καθισμάτων, εξωτερικά καλούπια, επένδυση κ.λπ. για να αποφύγετε τον υπερβολικό ψεκασμό.
 3. Ανακινήστε καλά για να διατηρηθεί το προϊόν αναμεμιγμένο
 4. Ψεκάστε ομοιόμορφα σε ολόκληρη την επιφάνεια και λίγο επιπλέον στις ραφές. Μην κορεσμός υλικού - λιγότερο είναι περισσότερο. 
 5. Απλώστε 2 στρώσεις, αφήνοντας να στεγνώσουν 20 λεπτά μεταξύ των στρώσεων.
 6. Σκουπίστε τυχόν υπερβολικό ψεκασμό στο χρώμα και στο γυαλί. Πάντα να δοκιμάζετε το ύφασμα για την ανθεκτικότητα χρώματος

Χώρα προέλευσης: ΗΠΑCLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008

Αυτό το υλικό δεν ταξινοµείται ως επικίνδυνο σύµφωνα µε τον Κανονισµό (EC) αριθ. 1272/2008, όπως τροποποιήθηκε, για την ταξινόµηση, την επισήµανση και τη συσκευασία ουσιών και µειγµάτων. 

Brands:
Meguiar's

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική