Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Περιποίηση Conditioner δερμάτινων επιφανειών Chemical Guys SPI40116 473ml

SPI40116
In stock
Τιμή σε πόντους: 4500 πόντοι
Διατηρεί και αποκαθιστά τις δερμάτινες επιφάνειες .Ιδανικό για καθίσματα, χερούλια θυρών και ταμπλό, προσφέρει πλούσια και ολοκληρωμένη περιποίηση στο δέρμα του αυτοκινήτο.Στεγνώνει στην εφαρμογή, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.  Συνδυασμένο με βιταμίνη Ε και αλόη για την ενυδάτωση και την...
27.00 
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Διατηρεί και αποκαθιστά τις δερμάτινες επιφάνειες .Ιδανικό για καθίσματα, χερούλια θυρών και ταμπλό, προσφέρει πλούσια και ολοκληρωμένη περιποίηση στο δέρμα του αυτοκινήτο.Στεγνώνει στην εφαρμογή, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.  Συνδυασμένο με βιταμίνη Ε και αλόη για την ενυδάτωση και την θρέψη του δέρματος Εφαρμόζεται στα φυσικά και συνθετικά δέρματα. 

Επίσης χρήσιμο για δερμάτινα έπιπλα, ταπετσαρίες, ενδύματα και αξεσουάρ

Με το Conditioner Leather Cleaner  θα δώσετε νέα ζωή στο δέρμα σας. Αποκτήστε τη φυσική εμφάνιση και αίσθηση του μαλακού , φανταστικού  δέρματος  με το Extreme Leather Cleaner  είναι εγκεκριμένο από το OEM, είναι άχρωμο και άοσμο, και διασφαλίζει ότι το άρωμα του φυσικού δέρματος και το χρώμα  παραμένουν αναλλοίωτα. Το δέρμα είναι απολύτως εντυπωσιακό όταν αντιμετωπίζεται και φροντίζεται σωστά. Ο καθαρισμός και η περιποίηση είναι πολύ σημαντικοί για τη διατήρηση του δέρματος Το κατεστραμμένο ή παραμελημένο δέρμα μπορεί να οδηγήσει σε  ξηρό ,παλαιωμένο και ραγισμένο δέρμα .Αντιμετωπίστε το δέρμα σας σωστά με τα χημικά  καθαριστικά και μαλακτικά δέρματος της Chemical Guys.


Χαρακτηριστικά:

▶ Καθαρίζει εύκολα ρύπους χωρίς να βλάπτει το δέρμα

▶ Ουδετερο pH βάση για πιο αποτελεσματική  καθαρισμό

▶ Διεισδύει στους πόρους του  δέρματος και αναστείλει τη βρωμιά και τα έλαια

▶ Δεν αφήνει κατάλοιπα, όπως σαπούνια και δεν καταστρέφει τις ινες του δέρματος


 Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ

CLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008

Αυτό το υλικό δεν ταξινοµείται ως επικίνδυνο σύµφωνα µε τον Κανονισµό (EC) αριθ. 1272/2008, όπως τροποποιήθηκε, για την ταξινόµηση, την επισήµανση και τη συσκευασία ουσιών και µειγµάτων. 
Συµπληρωµατικές δηλώσεις κινδύνου: EUH208 Περιέχει Μίγµα 5-χλωρο-2-µεθυλο-2H-ισοθειαζολ-3-όνης και 2-µεθυλο-2H-ισοθειαζολ-3-όνης. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
Συστατικά κατά (EU) No 528/2012 για τα βιοκτόνα προϊόντα: Περιέχει ένα βιοκτόνο προϊόν : Περιέχει C(M)IT/MIT (3:1).Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
Σηµειώσεις για την επισήµανση: Ενηµερωµένο ως προς τον Κανονισµό (EC) No.648/2004 για τα απορρυπαντικά. Συστατικά κατά 648/2004:Κάτω του 5% : Μη ιονική επιφανειοδραστική ουσία. Περιέχει επίσης: Αρωµατική ουσία, µίγµα µεθυλχλωροϊσοθειαζωλινόνης και µεθυλισοθειαζωλινόνης (3:1).  
Brands:
Chemicalguys

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε