Καθαριστικό προστατευτικό σπρέι δέρματος Chemical Guys SPI10316 473ml

20.50 
Σύντομη Περιγραφή:

Καθαριστικό και προστατευικό σπρέι Sprayable Leather προϊόν all-in-one καθαρίζει το δέρμα τους ρύπους, τη βρωμιά, ιδρώτα και συντηρεί με τη βιταμίνη Ε και την αλόη Η τακτική συντήρηση με Sprayable Leather βοηθά στην αναπλήρωση των συντηρητικών και των λιπαντικών που χάνονται με την πάροδο του χρόνου 

Τιμή σε πόντους: 3417 πόντοι
Chemical Guys SPI10316
Σε Απόθεμα
+

Προστατευτικό δερμάτων Sprayable Leather SPI10316 προϊόν 3 σε 1 προϊόν: Καθαρίζει, γυαλίζει και προστατεύει το δέρμα. Με νέα σύνθεσή , πλούσια σε μαλακτικά συστατικά και αλόη προσφέρει πλούσια και ολοκληρωμένη περιποίηση στο δέρμα του αυτοκινήτου, και καθαρίζει το δέρμα από τους ρύπους και κάθε είδους βρωμιά ενώ το συντηρεί με βιταμίνη Ε και αλόη για να αποδώσει μια απαλή αίσθηση σε δερμάτινες επιφάνειες. Προστατεύει από τις ακτίνες του ηλίου και αποκαθιστά τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται το δέρμα για να αντισταθεί στην υποβάθμιση.

Η τακτική συντήρηση με Sprayable Leather βοηθά στην αναπλήρωση των συντηρητικών και των λιπαντικών στοιχειων που μειώνονται με την πάροδο του χρόνου χωρίς τη χρήση πετρελαίου και καυστικών χημικών. 


Χαρακτηριστικά:

▶  Δεν κολλάει και δεν αφήνει ασπρίλες: Ιδανικό και για διάτρητο δέρμα.

▶  Με καθαριστικά συστατικά που απομακρύνουν την βρωμιά.

▶  Φτιαγμένο από κρέμα με βάση τη λανολίνη και φυσική πρόπολη με αξιοσημείωτες ιδιότητες

▶  Απωθεί το νερό περισσότερο από τα συνηθισμένα απωθητικά νερού και ενισχύει την επιφάνεια του δέρματός σας από το ξύσιμο

▶  UV προστασία από υπεριώδη ακτινοβολία, εμποδίζει την πρόωρη γήρανση όπως ξήρανση & ξεθώριασμα.

▶  Ιδανικό για χρήση σε σκασμένα δέρματα και σε δέρματα με ραφές.

▶  Εξαιρετικό για δερμάτινες βαλίτσες, αποσκευές, τσάντες και έπιπλα με δερμάτινη επένδυση.

▶  Δοκιμάστε το σπρέι περιποίησης δερμάτων Rich Leather Cleaner πρώτα σε αφανές σημείο για αποχρωματισμό. ΟΧΙ χρήση σε σουέντ

 Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ
CLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008
Αυτό το υλικό δεν ταξινοµείται ως επικίνδυνο σύµφωνα µε τον Κανονισµό (EC) αριθ. 1272/2008, όπως τροποποιήθηκε, για την ταξινόµηση, την επισήµανση και τη συσκευασία ουσιών και µειγµάτων. 
Συµπληρωµατικές δηλώσεις κινδύνου: EUH208 Περιέχει Μίγµα 5-χλωρο-2-µεθυλο-2H-ισοθειαζολ-3-όνης και 2-µεθυλο-2H-ισοθειαζολ-3-όνης. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
Συστατικά κατά (EU) No 528/2012 για τα βιοκτόνα προϊόντα: Περιέχει ένα βιοκτόνο προϊόν : Περιέχει C(M)IT/MIT (3:1).Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
Σηµειώσεις για την επισήµανση: Ενηµερωµένο ως προς τον Κανονισµό (EC) No.648/2004 για τα απορρυπαντικά. Συστατικά κατά 648/2004:Κάτω του 5% : Μη ιονική επιφανειοδραστική ουσία. Περιέχει επίσης: Αρωµατική ουσία, µίγµα µεθυλχλωροϊσοθειαζωλινόνης και µεθυλισοθειαζωλινόνης (3:1).  
Brands:
Chemicalguys

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


ίσως... σας ενδιαφέρει

Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.