Καθαριστικό με κερί για κέρωμα μοτοσικλέτας Chemical Guys MTO10004 118ml​

9.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Το γυαλιστικό Full Cycle Waterless Wash & Wax καθαρίζει, λάμπει και προστατεύει κάθε μέρος της μοτοσικλέτας σε ένα μόνο στάδιο. Οι μέθοδοι και τα προϊόντα πλυσίματος μοτοσικλετών παλιού τύπου απαιτούν έως τέσσερα ξεχωριστά βήματα για πλύσιμο, λάμψη, αποκατάσταση και προστασία . Το Wash & Wax καθαρίζει , λάμπει και προστατεύει κάθε εξωτερικό μέρος κάθε τύπου μοτοσικλέτας σε ένα μόνο βήμα. 

Τιμή σε πόντους: 1500 πόντοι
CHEMICAL GUYS MTO10004
Σε Απόθεμα
+

Καθαριστικό Chemical Guys MTO10004 που γυαλίζει και προστατεύει την μοτοσυκλέτα χωρίς πλύσιμο και ξέπλυμα .Καθαρίζει και προστατεύει χρώμα, πλαστικά μέρη, γυαλισμένο μέταλλο καθώς περιεχέι σσυνθετικό κερί , και προλαμβάνει την σκουριά και την οξείδωση. Χάρις στα λιπαντικά του συστατικά απομακρύνει βρωμιά και ρύπους χωρίς να γρατζουνίζεται η επιφάνεια. Απλά ψεκάστε το Full Cycle πάνω από τυχόν βρωμιά απο το δρόμο και μετά σκουπίστε το με μια πετσέτα μικροϊνών. Τα πολυμερή συνθετικού κεριού μεγάλης διάρκειας βοηθούν στην πρόληψη της σκουριάς, της οξείδωσης, του ξεθωριάσματος και των λεκέδων σε οποιαδήποτε βαφή, φαναρια ,  πλαστικές επενδύσεις, γυαλισμένα μέταλλα .


Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ   

Full Cycle Waterless Wash and Wax Chemical Guys Motorcycle Line
CLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008

Αυτό το υλικό δεν ταξινοµείται ως επικίνδυνο σύµφωνα µε τον Κανονισµό (EC) αριθ. 1272/2008, όπως τροποποιήθηκε, για την ταξινόµηση, την επισήµανση και τη συσκευασία ουσιών και µειγµάτων. 
Συµπληρωµατικές δηλώσεις κινδύνου: EUH208 Περιέχει Μίγµα 5-χλωρο-2-µεθυλο-2H-ισοθειαζολ-3-όνης και 2-µεθυλο-2Hισοθειαζολ-3-όνης. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Συστατικά κατά (EU) No 528/2012 για τα βιοκτόνα προϊόντα: Περιέχει ένα βιοκτόνο προϊόν : Περιέχει C(M)IT/MIT (3:1).Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. 
Brands:
Chemicalguys

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


ίσως... σας ενδιαφέρει

Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.