Καθαριστικό & προστατευτικό για δερμάτινα μέρη Μοτοσικλέτας Chemical Guys MTO10904 118ml

15.62 
Σύντομη Περιγραφή:

Το καθαριστικό δερμάτων MTO10904 καθαρίζει, συντηρεί και προστατεύειι όλα τα δέρματα της μοτοσικλέτας και τα δερμάτινα μέρη, Επαναφέρει μια νέα ματ γυαλάδα και απαλή αίσθηση ελαστικότητας

Τιμή σε πόντους: 2604 πόντοι
Chemical Guys MTO10904
Σε Απόθεμα
+

Καθαρίζει και προστατεύει όλα τα δερμάτινα μέρη της μοτοσικλέτας. Αποκαθιστά την βελούδινη και μαλακή αφή καινούριου δέρματος. Βοηθά στην πρόληψη της ρωγμής και της φθοράς από την κανονική χρήση. Δίνει την αίσθηση του στεγνού καθαρίσματος χωρίς λιπαρά κατάλοιπα. Εφαρμόζεται σε όλα τα δερμάτινα μέρη και αξεσουάρ, καθώς και στην δερμάτινη ένδυση. Λειτουργεί και είναι ασφαλές σε όλα τα δερμάτινα εξαρτήματα μοτοσικλετών, αξεσουάρ και ενδύματα  για φυσικό δέρμα, σφραγισμένο δέρμα και πλήρως συνθετικό δέρμα. Εύκολο στη χρήση με απλό ψεκασμό και σκούπισμα.

Καθαρίστε , επαναφέρετε και προστατεύστε τυχόν φυσικά και συνθετικά δερμάτινα εξαρτήματα και αξεσουάρ μοτοσικλέτας με το Chemical Guys Moto Leather Cleaner & Protectant.

Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ  
CLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008

Αυτό το υλικό δεν ταξινοµείται ως επικίνδυνο σύµφωνα µε τον Κανονισµό (EC) αριθ. 1272/2008, όπως τροποποιήθηκε, για την ταξινόµηση, την επισήµανση και τη συσκευασία ουσιών και µειγµάτων. 
Συµπληρωµατικές δηλώσεις κινδύνου: EUH208 Περιέχει Μίγµα 5-χλωρο-2-µεθυλο-2H-ισοθειαζολ-3-όνης και 2-µεθυλο-2Hισοθειαζολ-3-όνης. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Συστατικά κατά (EU) No 528/2012 για τα βιοκτόνα προϊόντα: Περιέχει ένα βιοκτόνο προϊόν : Περιέχει C(M)IT/MIT (3:1).Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. 
Brands:
Chemicalguys

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


ίσως... σας ενδιαφέρει

Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.