Σπρέι προστασίας για βινύλιο & λάστιχο Rubber & Plastic Motip 600ml

Rubber & Plastic Motip 000709
Σε Απόθεμα
Τιμή σε πόντους: 1134 πόντοι

Το Σπρέι προστασίας Rubber & Plastic Motip για τα πλαστικά και λάστιχα κοντίσιονερ αποτρέπει την κατάψυξη και την ξήρανση των ελαστικών εξαρτημάτων του αυτοκινήτου και προστατεύει από τις καιρικές επιδράσεις.

6.80 
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Το σπρέι Rubber & Plastic της Motip καθαρίζει, γυαλίζει και προστατεύει, επαναφέροντας το φυσικό χρώμα & τη γυαλάδα σε, λάστιχο και πλαστικό. Η σύνθεσή του με καθαριστικούς παράγοντες απομακρύνουν καθημερινά την βρωμιά από ταμπλό, τριμ, λάστιχα κ.λπ. ενώ παράλληλα προσφέρει UV-Προστασία διαρκείας από ξεθώριασμα, ράγισμα & γήρανση.

Χαρακτηριστικά:

  • Επαναφέρει το φυσικό χρώμα & γυαλάδα σε βινύλιο, λάστιχο και πλαστικό.
  • Μη λιπαρή σύνθεση που καθαρίζει, γυαλίζει & προστατεύει.
  • Εξαιρετικό μπλοκάρισμα ακτινοβολίας UV-Προστασία διαρκείας από ξεθώριασμα, ράγισμα & γήρανση.
  • Η φροντίδα αυτοκινήτων MoTip Plastic & Rubber Conditioner περιέχει σιλικόνες και έχει ουδέτερο pH.

ΟΧΙ χρήση σε πέλμα ελαστικού, σε σέλα & πεντάλ μοτοσυκλέτας ή ποδηλάτου και σε επιφάνειες που δεν επιθυμούμε γυαλιστερό φινίρισμα. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008
Αυτό το υλικό δεν ταξινοµείται ως επικίνδυνο σύµφωνα µε τον Κανονισµό (EC) αριθ. 1272/2008, όπως τροποποιήθηκε, για την ταξινόµηση, την επισήµανση και τη συσκευασία ουσιών και µειγµάτων. 
Συµπληρωµατικές δηλώσεις κινδύνου: EUH208 Περιέχει Μίγµα 5-χλωρο-2-µεθυλο-2H-ισοθειαζολ-3-όνης και 2-µεθυλο-2Hισοθειαζολ-3-όνης. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Συστατικά κατά (EU) No 528/2012 για τα βιοκτόνα προϊόντα: Περιέχει ένα βιοκτόνο προϊόν : Περιέχει C(M)IT/MIT (3:1).Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
Σηµειώσεις για την επισήµανση: Ενηµερωµένο ως προς τον Κανονισµό (EC) No.648/2004 για τα απορρυπαντικά. Συστατικά κατά 648/2004: Τουλάχιστον5% αλλά κάτω του 15%: Αλειφατικούς υδρογονάνθρακες.Κάτω του 5%: Μη ιονική επιφανειοδραστική ουσία. Περιέχει επίσης: Αρωµατικές ουσίες, εξυλοκινναµάλη, κιτρονελλόλη, λιναλοόλη, 2-(4-tertβουτυλοβενζυλo)προπιοναλδεΰδη,µίγµα µεθυλχλωροϊσοθειαζωλινόνης και µεθυλισοθειαζωλινόνης (3:1). Με βάση τα διαθέσιµα στοιχεία, το CASRN 78330-21-9 ταξινοµείται ως Eye 1 σε> = 10% και Eye 2 σε> = 5%, αλλά <10%. 


Brands:
MOTIP DUPLI

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε