Γυαλιστικό καθαριστικό πλαστικών μοτοσικλέτας Chemical Guys MTO10704 118ml

9.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Το γυαλιστικό CHEMICAL GUYS MTO10704 επαναφέρει τη βαθιά μαύρη εμφάνιση σε κομμάτια βινυλίου, καουτσούκ και πλαστικού όπως  παλτά φέρινγκ, καθίσματα, καθρέπτες, διακοσμητικά, προστατευτικά, και πολλά άλλα

Τιμή σε πόντους: 1500 πόντοι
CHEMICAL GUYS MTO10704
Σε Απόθεμα
+

Καθαριστικό πλαστικών μοτοσικλέτας Chemical Guys MTO10704 υψηλής ποιότητας σφραγιστικό με βάση το νερό, επαναφέρει τη βαθιά μαύρη όψη σε μέρη από βινύλιο, καουτσούκ και πλαστικό.Προστατεύει από το ξεθώριασμα και τη αλλοίωση από τις ηλιακές ακτίνες UV, χάρι στο άμεσο στέγνωμα δεν προσελκύει ρύπους ή σκόνη. Απλώνεται πολύ εύκολα και  διεισδύει βαθιά για μακροχρόνια αποτελέσματα.Επικαλύπτει εύκολα τα πλαστικά καλύμματα, καθίσματα, καθρέφτες, γρίλιες, σχάρες και πολλά άλλα.

Μία εφαρμογή διατηρεί την επένδυση μοτοσικλέτας σαν νέα για εβδομάδες και όχι ημέρες. Η εκλεπτυσμένη φόρμουλα κρέμας διεισδύει βαθιά στους πόρους του πλαστικού, του καουτσούκ και του βινυλίου για να αποκαταστήσει και να προστατεύσει την επιφάνεια όπως ήταν καινούργιο σε εργοστασιακή κατάσταση


Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ   

Quick Detail On Modern Sportbike - Chemical Guys Motorcycle Line
CLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008

Αυτό το υλικό δεν ταξινοµείται ως επικίνδυνο σύµφωνα µε τον Κανονισµό (EC) αριθ. 1272/2008, όπως τροποποιήθηκε, για την ταξινόµηση, την επισήµανση και τη συσκευασία ουσιών και µειγµάτων. 
Συµπληρωµατικές δηλώσεις κινδύνου: EUH208 Περιέχει Μίγµα 5-χλωρο-2-µεθυλο-2H-ισοθειαζολ-3-όνης και 2-µεθυλο-2Hισοθειαζολ-3-όνης. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Συστατικά κατά (EU) No 528/2012 για τα βιοκτόνα προϊόντα: Περιέχει ένα βιοκτόνο προϊόν : Περιέχει C(M)IT/MIT (3:1).Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. 
Brands:
Chemicalguys

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


ίσως... σας ενδιαφέρει

Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.