Γρήγορο σετ αφαίρεσης ρύπων με πηλό Quik Clay Starter Kit G1116 Meguiar's

35.60 
Σύντομη Περιγραφή:

Το Meguiars Quik Starter Clay kit είναι ένα εργαλείο το οποίο θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε από την επιφάνεια του αυτοκινήτου σας το ρετσίνι, τους βιομηχανικούς ρύπους και την πίσσα.

Τιμή σε πόντους: 5933 πόντοι
G1116EU Quik Clay Kit
Σε Απόθεμα
+

Το Quik Clay Starter Kit αυτοκινήτου είναι το ιδανικό σετ πηλού, της Meguiar's, για την γρήγορη αφαίρεση ρύπων από την επιφάνεια του αυτοκινήτου, όπως ρετσίνι, άχνα ψεκασμού, βιομηχανικό νέφος και πολλά άλλα. Επαναφέρει την γυαλάδα του αυτοκινήτου κάνοντας την επιφάνεια λεία σαν γυαλί διευκολύνοντας το κέρωμα και επιμηκύνοντας την διάρκειά του.

Το Quik Clay Starter Kit περιλαμβάνει:

- 1 quick detailer 473ml

- 1 smooth surface clay bar 50gr (μπάρα πηλού)

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Οδηγίες χρήσης:

Εφαρμόζεται σε καλά πλυμένη επιφάνεια.

Ψεκάστε, τμηματικά, με το Quick Detailer την επιφάνεια.

Τρίβετε με τον πηλό πάνω στην επιφάνεια που ψεκάσατε. Αν η επιφάνεια του πηλού μαυρίσει αναπλάθετε τον πηλό.

Επαναλαμβάνετε μέχρι να απομακρυνθούν οι ρύποι.

Σκουπίστε την επιφάνεια καλά με καθαρό, 100% βαμβακερό, πανί και ελέγξτε τα αποτελέσματα. Αν χρειαστεί επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να απομακρυνθούν οι ρύποι και η επιφάνεια του αυτοκινήτου να είναι λεία σαν γυαλί.

Συμβουλές φιλικές:

  • Δουλέψτε πάντα τις επιφάνειες όταν είναι δροσερές και στην σκιά
  • Το Quick Clay δεν θα αφαιρέσει παλιούς ρύπους που είναι κάτω από την επιφάνεια του χρώματος όπως λεκέδες, χημική διάβρωση, γραμμώσεις και οξείδωση
  • Πρόληψη: Χρησιμοποιείτε το Quick Detailer από μόνο του όταν οι ρύποι είναι φρέσκιοι, πριν προλάβουν να ενσωματωθούν στο χρώμα
  • Τελειώνοντας το καθάρισμα να κάνετε πάντα ένα γυάλισμα ή και κέρωμα . Έτσι αφού η επιφάνεια έχει γίνει σαν γυαλί μπορεί το γυάλισμα και το κέρωμα να δημιουργήσει την τέλεια γυαλάδα και αντοχή στο χρόνο.
CLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008
Αυτό το υλικό δεν ταξινοµείται ως επικίνδυνο σύµφωνα µε τον Κανονισµό (EC) αριθ. 1272/2008, όπως τροποποιήθηκε, για την ταξινόµηση, την επισήµανση και τη συσκευασία ουσιών και µειγµάτων.  
∆ΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ Γενικά: P102 Μακριά από παιδιά. EUH208 Περιέχει Μίγµα 5-χλωρο-2-µεθυλο-2H-ισοθειαζολ-3-όνης και 2-µεθυλο-2H-ισοθειαζολ-3-όνης. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Σηµειώσεις για την επισήµανση: Ενηµερωµένο ως προς τον Κανονισµό (EC) No.648/2004 για τα απορρυπαντικά.
Συστατικά κατά 648/2004 (δεν απαιτείται για βιοµηχανική επισήµανση): Περιέχει επίσης: Αρωµατικές ουσίες,µίγµα µεθυλχλωροϊσοθειαζωλινόνης και µεθυλισοθειαζωλινόνης (3:1)

Brands:
Meguiar's

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Kit G1116 Meguiar's (g1116_msds_gr_21_6_17.pdf, 73 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Σχετικά προϊόντα