Αρωματικό & αποσμητικό αυτοκινήτου Vanilla Bean Scent Chemical Guys 473ml

18.31 
Σύντομη Περιγραφή:

Χαρίστε στον εαυτό σας μια γλυκιά απόλαυση χωρίς θερμίδες, ένα φρέσκο οργανικό μη χημικό αρωματικό αυτοκινήτου! Θα ικανοποιήσετε την ανάγκη σας ζάχαρη απλά με ένα ψέκασμα "Fresh Scoop Scent" της Chemical Guys. Αν δεν θέλετε ένα κοινό αποσμητικό με συνηθισμένο άρωμα τότε αυτό είναι για τα γούστα σας ειδικά αν είστε λάτρης των γλυκών! Απομακρύνεται τις οσμές και παράλληλα δροσίστε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας με το φρέσκο άρωμα παγωτό βανίλια.


Τιμή σε πόντους: 3052 πόντοι
Vanilla Bean AIR 23116
Σε Απόθεμα
+

Αποσμητικό αυτοκινήτου Vanilla Bean Scent της Chemical Guys, σχεδιασμένο με μοναδικά αρώματα βάσης νερού, με μια υπέροχη μυρωδιά πλούσιας γλυκιάς γεύσης γαλλικού παγωτού βανίλιας για να δημιουργήσει την μια παγωμένη και γλυκιά αναμονή μέσα στο αυτοκίνητο. Καλύπτει τις δυσάρεστες οσμές, από την πηγή τους. 

To άρωμα της Βανίλιας Vanilla Bean Scent με βάση το νερό δεν λεκιάζει υφάσματα ,  χαλιά ή ταπετσαρίες. Σκοτώνει και εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές τις προσφέροντας ένα φρέσκο, οργανικό, μη χημικό άρωμα. Λειτουργώντας ως αποσμητικό και αποσμητικό χώρου

Το Vanilla Bean Fresh Scoop Scent Air, εύκολο στην χρήση του, ανακινήστε καλά, καθαρίστε και σκουπίστε τυχόν βρωμιές ή λεκέδες που ενδέχεται να προκαλούν δυσάρεστες οσμές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Ψεκάστε ελαφρά γύρω από τις μοκέτες, τις ταπετσαρίες, τα υφάσματα και κάτω από τα καθίσματα από οποιοδήποτε αυτοκίνητο, φορτηγό, SUV, σπίτι ή γραφείο. Απομακρύνετε τις άσχημες μυρωδιές του κλιματιστικού, τις ιδρωμένες μυρωδιές τσαντών γυμναστικής, τα μαγειρικά σκεύη με μόνο δύο γρήγορους ψεκασμούς Signature Scent.

Απολαύστε το δροσερό άρωμα παγωτού βανίλιας όλες τις εποχές.

Διατίθεται σε συσκευασία:  Vanilla Bean Scent 473ml

Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ


CLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008

Αυτό το υλικό δεν ταξινοµείται ως επικίνδυνο σύµφωνα µε τον Κανονισµό (EC) αριθ. 1272/2008, όπως τροποποιήθηκε, για την ταξινόµηση, την επισήµανση και τη συσκευασία ουσιών και µειγµάτων. 


Brands:
Chemicalguys

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.