Αρωματικό & αποσμητικό αυτοκινήτου Signature Scent Chemical Guys

8.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Το πασίγνωστο bestseller αρωματικό αυτοκινήτου τώρα σε νέα, ανανεωμένη συσκευασία! Θα το βρείτε να κυκλοφορεί με το όνομα  Άρωμα της Επιτυχίας από τη σειρά προϊόντων "Signature" της Chemical Guys..Αν δεν θέλετε ένα αποσμητικό που μυρίζει πεύκο ή μέντα , για όσους έχουν πιο εξωτικά γούστα, δημιουργήσαμε το Chemical Guys Signature Scent. Ειδικά σχεδιασμένο για να σας θυμίζει εκείνες τις νύχτες σε παραλίες και καλοκαιρινά κομψά κλαμπ.


Τιμή σε πόντους: 1334 πόντοι
Signature Scent AIR 069
Σε Απόθεμα
+

Αποσμητικό αυτοκινήτου Signature Scent της Chemical Guys όχι μόνο καλύπτει τις δυσάρεστες οσμές, αλλά στοχεύει τα βακτήρια που προκαλούν αυτές τις μυρωδιές. To άρωμα της Επιτυχίας Signature Scent με βάση το νερό δεν λεκιάζει υφάσματα ,  χαλιά ή ταπετσαρίες. Εξαλείφει τις οσμές τις σκοτώνει στην πηγή τους λειτουργώντας ως αποσμητικό καθώς και αποσμητικό χώρουΣυμπυκνωμένο: μπορεί να αραιωθεί με έως και 2 γαλόνια αποσταγμένου νερού  Διαρκεί 5 φορές περισσότερο από τα συμβατικά αρωματικά αυτοκινήτου Για το αυτοκίνητο, το γραφείο, το ντουλάπι, το σπίτι, τροχόσπιτο, σκάφος και οπουδήποτε υπάρχουν κακές οσμές.

Το Signature Scen Air Freshener καθαρίζει τις μυρωδιές από οποιοδήποτε αυτοκίνητο, φορτηγό, SUV, σπίτι ή γραφείο. Απομακρύνετε τις άσχημες μυρωδιές του κλιματιστικού, τις ιδρωμένες μυρωδιές τσαντών γυμναστικής, τα μαγειρικά σκεύη με μόνο δύο γρήγορους ψεκασμούς Signature Scent.

Διατίθεται σε 2 συσκευασίες:  Signature Scent 118ml και 473ml

Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ


CLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008

Αυτό το υλικό δεν ταξινοµείται ως επικίνδυνο σύµφωνα µε τον Κανονισµό (EC) αριθ. 1272/2008, όπως τροποποιήθηκε, για την ταξινόµηση, την επισήµανση και τη συσκευασία ουσιών και µειγµάτων. 


Brands:
Chemicalguys

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.