Άρωματικο & αποσμητικό αυτοκινήτου για δέρματα Chemical guys leather scent 473ml

16.80 
Σύντομη Περιγραφή:

Αποσμητικό αυτοκινήτου που μυρίζει σαν ολοκαίνουργιο, φρέσκο, πολυτελές δέρμα. Ξαναζήστε τη χαρά ενός ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου , χωρίς κόστος. Φρεσκάρει τον αέρα και καταστρέφει τις οσμές στην πηγή τους. Αποτρέπει την εμφάνιση νέων οσμών με την πάροδο του χρόνου. 

Τιμή σε πόντους: 2800 πόντοι
Chemical guys leather scent R10216
Σε Απόθεμα
+

Αρωματικό και αποσμητικό αυτοκίνητου για δέρματα της Chemical Guys! Δεν υπάρχει τίποτα σαν την απαλή αίσθηση και το πολυτελές άρωμα φρέσκου δερματος. Είτε απολαμβάνετε το καθαρό εσωτερικό του πολυτελούς αυτοκινήτου σας, την μυρωδία εκλεκτής ποιότητας ένδυσης ή την όμορφη εμφάνιση των μοντέρνων αξεσουάρ, σίγουρα θα απολαύσετε το άρωμα φρέσκου λεπτού δέρματος. 

Η Chemical Guys εφηύρε το Leather Scent Premium Air Freshener & Odour Eliminator για να αναδημιουργήσει το άρωμα του δέρματος και να απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές από οποιονδήποτε κλειστό χώρο. Mist Leather Scent μέσα στο αυτοκίνητο για να αποκαταστήσει ένα φρέσκο δερμάτινο άρωμα γύρω από καθίσματα και ταπετσαρίες, ψεκάστε το γύρω από το σπίτι για να γεμίσετε το δωμάτιο με τη μυρωδιά των ολοκαίνουργιων δερμάτινων επίπλων ή να αφαιρέσετε τις παλιές μυρωδιές από τσιγάρα ,φαγητά ,μούχλα, και να τονίσετε τη μυρωδιά από τις λεπτές δερμάτινες καρέκλες. Κανένα άρωμα δεν διαρκεί για πάντα, Έτσι οι Chemical Guys αναμειγνύονται σε ένζυμα που εξαλείφουν την οσμή που αναζητούν και καταστρέφουν ασθένειες που προκαλούν οσμές. 
    

Καθαρίστε την μούχλα και τα μπαγιάτικες μυρωδιές  από τους αγωγούς κλιματισμού και αποκαταστήσετε τον καθαρό αέρα μέσα στην καμπίνα οποιουδήποτε αυτοκινήτου ως μέρος της υπηρεσίας εξάλειψης της οσμής στην επόμενη εργασία εσωτερικής λεπτομέρειας. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και η απόλαυση είναι απεριόριστη όταν ψεκάζετε το σπρέι Leather Scent Premium Air Freshener & Odor Eliminator σε οποιονδήποτε κλειστό χώρο.


Πλεονεκτήματα

  • Τα αρώματα με βάση το νερό δεν λεκιάζουν υφάσματα, χαλιά ή ταπετσαρίες
  • Εξαλείφει τις οσμές και μειώνει τις νέες οσμές με την πάροδο του χρόνου
  • Συμπυκνωμένο: μπορεί να αραιωθεί με έως και 2 γαλόνια αποσταγμένου νερού
  • Διαμορφωμένο να διαρκεί 5 φορές περισσότερο από τα συμβατικά αποσμητικά χώρου αυτοκινήτου με λεπτή μυρωδιά διαρκεί για εβδομάδες

Εφαρμογές

Αυτοκίνητα, σκάφη, ξενοδοχεία, εστιατόρια, πατάκια και ταπετσαρίες  Χρησιμοποιήστε σε χαλιά , καθίσματα, πορτ-μπαγκάζ, αεραγωγούς - οπουδήποτε χρειάζεται νέο καθαρό άρωμα .Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ

CLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008

Αυτό το υλικό δεν ταξινοµείται ως επικίνδυνο σύµφωνα µε τον Κανονισµό (EC) αριθ. 1272/2008, όπως τροποποιήθηκε, για την ταξινόµηση, την επισήµανση και τη συσκευασία ουσιών και µειγµάτων. Brands:
Chemicalguys

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.