Σετ (3) αλοιφών αυτοκινήτου τριών βημάτων Deep Crystal System Meguiar's

41.50 
Σύντομη Περιγραφή:

Η δημιουργία απίστευτων αποτελεσμάτων δεν είναι πάντοτε εφικτή με ένα μόνο βήμα. Αυτό το σύστημα τριών βημάτων είναι ιδανικό για τους λάτρεις του αυτοκινήτου καθώς και για εκείνους που δεν φροντίζουν την βαφή του αυτοκινήτου τόσο συχνά όσο θα έπρεπε.

Τιμή σε πόντους: 6916 πόντοι
SET A3016+A3116+A2216
Σε Απόθεμα
+

Το σύστημα Deep Crystal της Meguiar συγκεντρώνει τρία από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της σειράς Classic Meguiars, τα οποία βοηθούν στην αναζωογόνηση, αποκατάσταση και προστασία της βαφής του αυτοκινήτου.

Βήμα 1 - Καθαρισμός χρώματος:
Η Deep Crystal Paint Cleaner με μη αποξεστική δράση και καθόλου χημικό άρωμα αφαιρεί με ασφάλεια τη βρωμιά του δρόμου, την επιφανειακή ρύπανση, ελαφριές οξειδώσεις, αράχνες, κηλίδες και επιφανειακές γρατζουνιές. Ετοιμάζει όλα τα χρώματα αυτοκινήτου και τα βερνίκια για γυάλισμα και κέρωμα.
Οδηγίες: Καθαριστική αλοιφή χρώματος αυτοκινήτου Deep Crystal A3016 Meguiar's 473ml

Βήμα 2 - Γυάλισμα:
Αυτή η αλοιφή γυαλίσματος είναι το ενδιάμεσο στάδιο του συστήματος τριών βημάτων Deep Crystal. και το απαραίτητο επιπλέον βήμα για να δημιουργήσετε την απόλυτη, υγρή όψη στην επιφάνεια του αυτοκινήτου. Συντηρεί και τρέφει το χρώμα πριν το κέρωμα χάρη στην αναπλήρωση με πολύτιμα έλαια.
Οδηγίες: Αλοιφή γυάλισματος αυτοκινήτου Deep Crystal A3116 Meguiar's 473ml

Βήμα 3 - Κέρωμα:
Το κερί αυτοκινήτου Deep Crystal Carnauba Wax αποτελεί το τελευταίο στάδιο στο σύστημα 3 βημάτων και δημιουργεί μια ισχυρή, προστατευτική ασπίδα κεριού στο χρώμα του αυτοκινήτου που κλειδώνει την γυαλάδα του δίνοντας λάμψη. Περιέχει υψηλής ποιότητας Καρναούμπα για να προστατεύει όλες τις επιφάνειες βαφής, συμπεριλαμβανομένων και των βερνικιών.
Οδηγίες: Υγρό κερί αυτοκινήτου με βάση Καρναούμπα Deep Crystal A2216 Meguiar's 473ml


Χώρα προέλευσης: ΗΠΑBrands:
Meguiar's

Carnauba Plus Premium Wax Υγρό κερί αυτοκινήτου (Δελτίο_δεδομένων_ασφαλείας_Carnauba_Plus_Premium_Wax.pdf, 188 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική