Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Προστατευτικό κεραμικό φαναριών Sonax Profiline Headlight Coating 1φακελάκι 5ml 02765410

02765410
4.10 
In stock
Τιμή σε πόντους: 438 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Προστατευτικό υγρό πλαστικών φαναριών Sonax Profiline Headlight Coating, σε φακελάκι των 5ml, σφραγίζει την επιφάνεια και δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ που εμποδίζει το κιτρίνισμα των πλαστικών από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Σφραγιστικό και προστατευτικό πλαστικών φαναριών Sonax Profiline Headlight Coating, σε φακελάκια των 5ml, δημιουργεί ένα φιλμ που εμποδίζει να κιτρινίσουν τα πλαστικά από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Για την επίτευξη μακροχρόνιας προστασίας των πλαστικών φαναριών προτείνετε να έχουν καθαριστεί πρώτα και στην συνέχεια να γυαλιστούν με το επαγγελματικό γυαλιστικό φαναριών Sonax 276141

Το προστατευτικό πλαστικών φαναριών της Sonax παρέχει 12 μηνη προστασία από UV ακτινοβολία, είναι ιδανική για αναζωογόνηση των πλαστικών και χωρίς γυάλισμα. Δημιουργείτε ένα προστατευτικό στρώμα από άνθρακα πυριτίου, το οποίο είναι ανθεκτικό στις περιβαλλοντικές επιδράσεις και τα πλυσίματα των οχημάτων, εμποδίζει το ξεθώριασμα των προβολέων από το φως UV που περιέχεται στον ήλιο.

Εφαρμογή:

  • Ανοίξτε τον φάκελο και τοποθετήστε το υγρό σε ένα καθαρό πανί λουστραρίσματος και απλώστε το σε στεγνό και καθαρό προβολέα.
  • Το περιεχόμενο της σακούλας προορίζεται για δυο προβολείς.
  • Σκουπίστε τα υπολείμματα με ένα πανί μικροϊνών.
  • Αφήστε να σκληρύνει πάνω το υλικό τουλάχιστον 4 ώρες (προσοχή το όχημα δεν πρέπει να βραχεί κατά την διάρκεια της διαδικασίας)
  • Πραγματοποιήστε το πρώτο πλύσιμο του αυτοκινήτου το λιγότερο μετά από μια εβδομάδα.
  • Παρατηρήστε συχνά πώς στάζει το νερό από τους προβολείς, για να δείτε την λειτουργικότητα της προστατευτικής μεμβράνης και ανάλογα ξαναπερνάτε το προϊόν εάν αυτό είναι απαραίτητο.

∆ηλώσεις προφυλάξεων P102 Μακριά από παιδιά.
Περιγραφή των µέτρων πρώτων βοηθειών
Πλύνετε τα αντίστοιχα µέρη του δέρµατος µε νερό και ένα απαλό καθαριστικό. Mετά από επαφή µε τα µάτια: Να πλύνετε τα µάτια µε ανοιχτά τα βλέφαρα κάτω από τρεχούµενο νερό για αρκετή ώρα. Mετά από κατάποση: Να ξεπλύνετε το στόµα και να πιείτε κατόπιν αρκετό νερό. Μην διεγείρετε εµετό, ζητήστε αµέσως τη βοήθεια γιατρού.
Σηµαντικότερα συµπτώµατα και επιδράσεις, άµεσες ή µεταγενέστερες ∆εν διατίθενται άλλες σχετικές πληροφορίες.
Ένδειξη οποιασδήποτε απαιτούµενης άµεσης ιατρικής φροντίδας και ειδικής θεραπείας. Αντιµετώπιση σύµφωνα µε την αξιολόγηση της κατάστασης του ασθενούς από τον γιατρό. Συµπτωµατική θεραπεία.


Brands
SONAX
Find similar

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε