Γυαλιστικό κερί με χρώμα Sonax nano pro 250ml

9.49 
Σύντομη Περιγραφή:

Γγυαλιστικό για αυτοκίνητα με νέα νανοτεχνολογία ΝΑΝΟ PRO και φυσικό κερί CARNAUBA. Επαναφέρει τα λαμπερά χρώματα και την αστραφτερή λάμψη.

Τιμή σε πόντους: 1582 πόντοι
Sonax Wax Color Nano Pro
Σε Απόθεμα
+

Εξαιρετικό γυαλιστικό για αυτοκίνητα με νέα νανοτεχνολογία ΝΑΝΟ PRO. Περιέχει φυσικό κερί CARNAUBA για όλα τα κανονικά και μεταλλικά χρώματα. Οι χρωστικές ίνες του κεριού καλύπτουν και μικρές γρατζουνιές. Επαναφέρει τα λαμπερά χρώματα και την αστραφτερή λάμψη. Χρησιμοποιήστε το και για καθαρισμό και για προστασία του χρώματος με μεγάλη διάρκεια σε μια εφαρμογή.


Το προϊόν δεν ταξινοµείται, σύµφωνα µε τον κανονισµό CLP
∆ηλώσεις προφυλάξεων P102 Μακριά από παιδιά.
Περιγραφή των µέτρων πρώτων βοηθειών
Γενικές οδηγίες: ∆εν απαιτούνται ειδικά µέτρα. µετά από εισπνοή: Φροντίστε για καθαρό αέρα. µετά από επαφή µε το δέρµα: Γενικά το προϊόν δεν ερεθίζει το δέρµα
Πλύνετε τα αντίστοιχα µέρη του δέρµατος µε νερό και ένα απαλό καθαριστικό. µετά από επαφή µε τα µάτια: Να πλύνετε τα µάτια κάτω από τρεχούµενο νερό αρκετή ώρα και ανοιχτά τα βλέφαρα. Αν συνεχίζονται οι ενοχλήσεις συµβουλευτείτε τον γιατρό. µετά από κατάποση: Μην διεγείρετε εµετό, ζητήστε αµέσως τη βοήθεια γιατρού.
Σηµαντικότερα συµπτώµατα και επιδράσεις, άµεσες ή µεταγενέστερες ∆εν διατίθενται άλλες σχετικές πληροφορίες. Ένδειξη οποιασδήποτε απαιτούµενης άµεσης ιατρικής φροντίδας και ειδικής θεραπείας Αντιµετώπιση σύµφωνα µε την αξιολόγηση της κατάστασης του ασθενούς από τον γιατρό. Συµπτωµατική θεραπεία.
Brands:
SONAX

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας (sdb_Z29022120_-_SONAX_Color___Wax_Nano_×ñùìïáëïéöÞ__GR_EL.pdf, 129 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική