Αλοιφή γυαλίσματος για ανοιχτόχρωμα αυτοκίνητα White light hybrid Chemical Guys 473ml

30.30 
Σύντομη Περιγραφή:

Αλοιφή γυαλίσματος για ανοιχτόχρωμα οχήματα καθαρίζει, γυαλίζει και προστατεύει σε μόνο ένα βήμα., αφήνοντας μία ιδιαίτερη λάμψη. Δημιουργεί ένα υγρό, φωτεινό φινίρισμα. Το προϊόν είναι ασφαλές για όλους τους τύπους χρωμάτων.  

Τιμή σε πόντους: 5050 πόντοι
White light hybrid Chemical Guys WAP62016
Σε Απόθεμα
+

Aλοιφή γυαλίσματος White light της Chemical Guys, είναι ένα εξαιρετικό ενισχυτικό γυαλιστερό και στεγνωτικό προϊόν που προσθέτει εξαιρετικά βαθιά υγρή λάμψη, γεμίζει μικρούς στροβιλισμούς και γρατσουνιές, καθαρίζει μικρούς λεκέδες και ατέλειες σε λευκά, ασημένια και ανοιχτόχρωμα αυτοκίνητα. Αφαιρεί απαλά κηλίδες νερού, «αράχνες», ελαφριές οξειδώσεις και ρύπους. Ασφαλές και αποτελεσματικό σε όλα τα βερνίκια και γυαλιστερά χρώματα..

Τα λευκά χρώματα που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία μπορεί να εξασθενίσουν, να οξειδωθούν και να κιτρινίσουν με την πάροδο του χρόνου. Το White Light είναι ένα προϊόν που προστατεύει και ενισχύει τα λευκά χρώματα ώστε να διατηρείται καθαρό και λευκό σάν το χιόνι. Τα οχήματα που έχουν επεξεργαστεί με λευκή αλοιφή φαίνονται πιο φωτεινά, έχουν περισσότερη λάμψη και εμφανίζονται πιο υγρά από τα συνηθισμένα. Το White Light Hybrid Radiant Finish αναμιγνύεται με εξαιρετικά εξευγενισμένα λάδια που διεισδύουν βαθιά στις ελαφριές γρατσουνιές και μειώνουν την ορατότητά τους. Μόλις γεμίσουν οι γρατσουνιές, ολόκληρη η επιφάνεια εμφανίζεται πιο επίπεδη και αντανακλά καλύτερα το φως. 
      
Πως να το χρησιμοποιήσετε:

 • Απλώστε 3 - 5 κουκκίδες αλοιφής πάνω στο σφουγγάρι γυαλίσματος για αλοιφαδόρο ή για γυάλισμα με το χέρι pads
 • Γυαλίστε σε ολόκληρο το όχημα σε ένα λεπτό, ομοιόμορφο φίλμ.
 • Αφήστε το κερί να κολλήσει στην επιφάνειεα για 15 λεπτά.
 • Χρησιμοποιήστε μια πετσέτα μικροϊνών υψηλής ποιότητας.
 • Μόλις αφαιρεθεί, αφήστε 30 λεπτά χρόνου σκλήρυνσης προτού προσθέσετε ένα δεύτερο στρώμα εάν θέλετε
 • Για εβδομαδιαίες πλύσεις συντήρησης χρησιμοποιήστε το Paste Wax για πρόσθετη προστασία και λάμψη μετά από κάθε πλύσιμο.

Στοιχεία επισήµανσης CLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008 
ΛΕΚΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ. 
Σύµβολα: GHS07 (Θαυµαστικό) |GHS09 (Περιβάλλον)
Συστατικά: Συστατικό C.A.S. No. EC No. % κ.β. Υδρογονοκατεργασµένα ελαφρά κλάσµατα πετρελαίου 64742-47-8 265-149-8 10 - 30 Υδρογονοκατεργασµένη βαρειά νάφθα (πετρελαίου) 64742-48-9 265-150-3 10 - 30 ∆ΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙΝ∆ΥΝΟΥ: H336 Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία και ζάλη. H411 Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισµούς, µε µακροχρόνιες επιπτώσεις. ∆ΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ Γενικά: P102 Μακριά από παιδιά. Πρόληψη: P261A Αποφεύγετε την αναπνοή ατµών. P271 Χρησιµοποιείται µόνο σε ανοικτό ή σε καλά αεριζόµενο χώρο. P273 Αποφεύγετε την ελευθέρωσή του στο περιβάλλον. Απόρριψη: P501 ∆ιάθεση του περιεχοµένου/περιέκτη σύµφωνα µε τους ισχύοντες τοπικούς / περιφερειακούς / εθνικούς / διεθνείς κανονισµούς.
Συµπληρωµατικές δηλώσεις κινδύνου: EUH066 Η παρατεταµένη έκθεση µπορεί να προκαλέσει ξηρότητα ή σκάσιµο του δέρµατος. 17% του µείγµατος, αποτελείται από συστατικά άγνωστης οξείας στοµατικής τοξικότητας. Περιέχει 50% των συστατικών µε άγνωστους κινδύνους για το υδάτινο περιβάλλον.
Σηµειώσεις για την επισήµανση: Η H304 δεν απαιτείται στην επισήµανση του προϊόντος εξαιτίας του ιξώδους του. Η σηµείωση P εφαρµόζεται στο CAS 64742-48-9 και 8052-41-3.H315 δεν απαιτείται βάσει των δεδοµένων των ελέγχων. Brands:
Chemicalguys

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Συνδύασε το με...


Χρήσιμα

 1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
 2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
 3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
 4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
 5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.