Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Κιτ επιδιόρθωσης φαναριών αυτοκινήτου Autosol Polish 75 ml + Headlight Care σπρέι 200 ml + πανί από μικροΐνες

000008
27.00 
In stock
Τιμή σε πόντους: 2880 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Επιδιόρθωση φαναριών αυτοκινήτου σετ κιτ με προστατευτική αλοιφή φαναριών αυτοκινήτου αποκαθιστά γρήγορα την καθαρότητα Ενισχύει την ορατότητα και ασφάλεια στη νυχτερινή οδήγηση 

Βασικό Κιτ επιδιόρθωσης φαναριών αυτοκινήτου Autosol Polish. Οι θαμποί προβολείς σας θα είναι και πάλι εντελώς καθαροί και πεντακάθαροι με αυτό το εξειδικευμένο κιτ! Το βερνίκι προβολέων καθαρίζει τους προβολείς, τα πίσω φώτα και τα φώτα που αναβοσβήνουν και αφαιρεί τη θαμπάδα και τις ελαφριές γρατσουνιές με αποτέλεσμα μια κρυστάλλινη λάμψη. Με την προστασία των προβολέων σε ένα εύχρηστο μπουκάλι ψεκασμού, απλώνετε ένα στρώμα απωθητικό για το νερό και τη βρωμιά. Το αποτέλεσμα: αστραφτεροί καθαροί προβολείς με κρυστάλλινη λάμψη.

Το κιτ περιλαμβάνει:

  • 1 x 75 ml βερνίκι προβολέων
  • Περιποίηση προβολέων 1 x 200 ml
  • 1x πανί micro fiber 40x40 cm

ΟΔΗΓΙΕΣ:

1. Καθαρίστε το φακό με σαπούνι και νερό.2. Προστατέψτε τις επενδύσεις και τις βαμμένες επιφάνειες γύρω από τον φακό του προβολέα με ταινία βαφής για να αποφύγετε ζημιές. Συνιστώνται δύο στρώσεις ταινίας για πρόσθετη προστασία.
3. Εάν εφαρμόζετε με το χέρι, απλώστε μια μικρή ποσότητα γυαλίσματος προβολέων AUTOSOL σε ένα πανί από μικροΐνες. Εάν χρησιμοποιείτε τρυπάνι και επίθεμα αφρού, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα γυαλίσματος στο επίθεμα αφρού πριν ενεργοποιήσετε το τρυπάνι.
4. Ξεκινήστε δουλεύοντας το γυαλιστικό γύρω από τον φακό. Όταν χρησιμοποιείτε τρυπάνι, κρατήστε το επίθεμα επίπεδη πάνω στο φακό και μην στεγνώνετε το μαξιλαράκι αφρού. Σταματήστε περιστασιακά για να βεβαιωθείτε ότι το αφρώδες μαξιλάρι ή το πανί από μικροΐνες έχει επαρκή ποσότητα βερνικιού.
5. Γυαλίστε τον φακό μέχρι να φύγει η θολή ομίχλη. Εάν χρειάζεται επιπλέον διαύγεια, προσθέστε άλλη μια μικρή ποσότητα πάστας γυαλίσματος και συνεχίστε το τρίψιμο. Μια χαμηλή σταθερή κίνηση μπρος-πίσω θα είναι η πιο αποτελεσματική.
6. Στη συνέχεια, ψεκάστε το AUTOSOL Headlight Care (το οποίο λειτουργεί ως στεγανοποιητικό) πάνω στο φακό και απλώστε το ομοιόμορφα με ένα πανί που δεν αφήνει χνούδι. Αφήστε δύο λεπτά να σταθεροποιηθεί το στεγανωτικό και μετά με ένα καθαρό πανί στεγνώστε τον φακό.

7. Αφαιρέστε την ταινία και ξεπλύνετε τυχόν υπολείμματα πιτσιλίσματος με το σαμπουάν αυτοκινήτου AUTOSOL

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε